Tips: Reputatie van de koper!

belgie auto site Bij het kopen en verkopen van auto’s is niet iedereen eerlijk. Omdat tweedehandsautotransacties meestal grote bedragen met zich meebrengen, komen hier ook veel oplichters. Ze profiteren vooral van de onwetendheid, geloofwaardigheid en onschuld van de verkoper. Aangezien potentiële kopers meestal geen kennissen zijn, is het soms moeilijk in te schatten met wieRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Tips: Reputatie van de koper!

Wees milieubewust en kies voor ChargePro laadpunten voor uw elektrische bedrijfswagens

Als u voor elektrische bedrijfswagens heeft gekozen, bent u al op de goede weg een milieubewust bedrijf te worden. Dat is belangrijk voor de aarde, maar ook voor uw bedrijf, nu in deze samenleving het bewust omgaan met het milieu hoog in het vaandel staat. Maar heeft u al eens nagedacht over de laadpunten voorRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Wees milieubewust en kies voor ChargePro laadpunten voor uw elektrische bedrijfswagens
Quad-adventure

Een totaalpakket aan diensten bij deze autogarage in Brugge

Wanneer je op zoek bent naar een autogarage in Brugge, dan is het belangrijk om gebruik te maken van een goede service. Bij Garage Scheerens Brugge sta jij als klant centraal en willen ze jou voorzien van het beste voertuig voor je situatie. Zo heeft iemand die regelmatig een ritje maakt in de stad eenRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Een totaalpakket aan diensten bij deze autogarage in Brugge