Hoe organiseer je een dag voor een telewerker? Tools voor efficiënt werken

recruitment bureau In een artikel over de voor- en nadelen van werken op afstand, heb ik mijn persoonlijke observaties met u gedeeld over wat er mis kan gaan, en nu stel ik voor om te overwegen hoe u de kleine dingen kunt vermijden die u weg kunnen leiden van uitstelgedrag Lifehacks om uw werkruimte enRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Hoe organiseer je een dag voor een telewerker? Tools voor efficiënt werken

Medewerker Burgerzaken

administratief medewerker Medewerker burgerzaken De groep bestaat uit twee non-profitorganisaties van de gemeentelijke overheid, OCMW, sport- en cultuurafdelingen, politie, gemeentelijk onderwijs en de vzw “Gemeentelijke Kinderopvang”. Elke dag zijn er meer dan 500 enthousiaste medewerkers die zich bezighouden met het begeleiden en organiseren van families en bedrijven, burgerzaken, openbare plaatsen, welzijn, onderwijs, veiligheid, ondersteunende dienstenRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Medewerker Burgerzaken

Huishoudpersoneel

Huishoudpersoneel – directe vaste contracten en maaltijdbonnen Kenmerken Geret Het huishoudpersoneel werkt bij de klant thuis: schoonmaken, glazenwassen, strijken en wassen. Dit werk is heel divers. Je werkt voor vaste klanten zonder dat je ze zelf hoeft te vinden. Heb je al klanten, dan kunnen ze gemakkelijk overstappen op Het Gerief. Je krijgt een vasteRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Huishoudpersoneel

Metaalbewerker

Metaalbewerker Functie Jij bent toerekeningsvatbaar voor het helpen van de machines die instaan voor de metaalbewerking ( knip- en plooimachines ). Aanbod Mooie loonvoorwaarden stabiele firma kerks werksfeer dagdienst Jouw profiel Ervaring in de metaalsector is vereist! Storingen aan een instrument opmerken en aanpassingen doorvoeren, de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties nakijken ( werktuigen, montageband,. .Read More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Metaalbewerker

Fiscaal Medewerker / Intern fiscalist – Leuven

Le Grand & Associates Intern fiscalist – Leuven Vast contract, onbepaalde tijd Voltijds Ben je op zoek naar een atypische fiscale functie? wil je gaarne de uitgebreidheid en tijd krijgen om je te verdiepen in fiscale topics en vind je het tot slot fijn om jouw kritische analyses en opbrengst uit te werken in interneRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Fiscaal Medewerker / Intern fiscalist – Leuven

10 signalen die erop wijzen dat je zal worden ontslagen

Is niet ieders grootste angst droom ontslagen te worden als je net heel tevreden bent met je baan? Dan hebben wij een heugelijk bericht; je kunt makkelijk voorspellen of je binnenkort ontslagen wordt of niet. Je hoeft alleen maar attent te zijn.  1. Beoordelingen Niemand is perfect en heeft wel eens een slechte dag. MinpuntenRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor 10 signalen die erop wijzen dat je zal worden ontslagen
Quad-adventure

Volg je opleiding hotel management op hbo niveau voltijd of deeltijd

De opleiding hotel management op hbo niveau is de perfecte start voor een glansrijke carrière in bijvoorbeeld de horeca. Werk jij momenteel als bijbaan in de horeca en heb je een echte passie voor het vak opgebouwd? Wil je in de toekomst ook graag werken in de horecabranche? Of wil jij je graag verder ontwikkelenRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Volg je opleiding hotel management op hbo niveau voltijd of deeltijd