The Golden Beetle

Golden beetleThe material adjective of gold is golden. The older guilder is sometimes also heard. If something is covered with a layer of gold or gold paint, it is called gilding. The word gold has gained its place in language as “valuable” and / or “durable”, or is otherwise used figuratively, for example: A goldenRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor The Golden Beetle

Verbeter je forehand techniek met squash | Quality Squash Stores

5. 5. EEN GEBRUIK EN GRIPDe balken variëren in dikte van 16mm tot 21mm met dunnere balken die meer wendbaarheid bieden en dus het meest geschikt zijn voor de meer geavanceerde speler (zoals deze Dunlop Force Evolution 120). De handgrepen zijn er in een standaard formaat en zijn het gemakkelijkst te veranderen wat uw racketkeuzeRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Verbeter je forehand techniek met squash | Quality Squash Stores

Sneller vooruitgaan met squash | Quality Squash Stores

WAT ZIJN DE 4 BELANGRIJKSTE PUNTEN IN HET CREËREN VAN DEZE DIAMANTPOSITIE?Zet je schouder in een startpositie zodat deze aan het begin van de swing onder je kin zit. Mede mogelijk gemaakt door Quality Squash Stores, de grootste squash webshop van Nederland en België. Houd een ‘halfgepikte’ polspositie aan, zodat het rackethoofd van nature boven deRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Sneller vooruitgaan met squash | Quality Squash Stores

Waarom maakt u gebruik van een stoomketel?

Een stoomketel wordt regelmatig gebruikt voor warmte-opwekkingsprocessen en stoomproducties. In de loop der jaren heeft Novum diverse industriële stoomketels ontwikkeld, gebaseerd op het vuurgang-waterpijp principe. Dit omdat er tegenwoordig hoge eisen worden gesteld in Nederland op het gebied van rationeel energieverbruik en milieu. Hoogwaardige technieken worden continu uitgebouwd. Wilt u een project in deze richtingRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Waarom maakt u gebruik van een stoomketel?

Professionele verhuur van geluid installaties voor evenementen in Rotterdam

Organiseert u een evenement in Rotterdam of omgeving? Dan is geluid misschien wel het belangrijkste van het evenement. Want zonder muziek of een goede muziekinstallatie komt de essentie van het evenement al snel niet goed over. Daarom kiest u voor het verhuur van geluid voor de verhuur door Lion Facilitair B.V. uit Rotterdam. Dan weet uRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Professionele verhuur van geluid installaties voor evenementen in Rotterdam

Groot assortiment aan nieuwe auto’s en occasions in Rotterdam

Wilt u een nieuwe auto kopen, maar hier niet te veel geld aan kwijt zijn. Ga dan eens naar Autobedrijf Liekendiek, een garage in Rotterdam waar u diverse occasions kan kopen en een scherpe inruilprijs ontvangt voor uw auto. Deze specialist kiest ervoor om enkel merken te verkopen die bekend staan om betrouwbaarheid, lange levensduur,Read More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Groot assortiment aan nieuwe auto’s en occasions in Rotterdam

Cleanroomreiniging is gespecialiseerde schoonmaak nabij Eindhoven

Wist u dat u ook kunt kiezen voor cleanroomreiniging? Dit is een manier van schoonmaken waarbij de regelgeving en innovaties constant veranderen. Bij cleanroomreiniging is er altijd sprake van maatwerk, waarbij geldende protocollen en de ISO-norm leidend zijn. Op basis van het type en de klasse van de cleanroom, het product dat in de cleanroomRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Cleanroomreiniging is gespecialiseerde schoonmaak nabij Eindhoven

Ontwikkel de beste proefversie bij product innovatie en product engineering met deze specialist

Bij product innovatie en product engineering heeft u veel aandacht voor het design. Hierbij zorgt u voor een uitstekend eindresultaat met een goede combinatie van techniek en esthetiek. Kies daarom voor industrieel design door iDnA. Dit professioneel ontwerpbureau helpt u bij het kiezen van het beste ontwerp. Uw ontwerp wordt vervolgens in een 3D-tekening gegotenRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Ontwikkel de beste proefversie bij product innovatie en product engineering met deze specialist

Een kwalitatieve loods huren in de buurt van Roosendaal

Voor steeds meer bedrijf is het aantrekkelijk om een loods te huren voor de opslag van materialen. Daar is een logische verklaring voor. De Wit Opslag is gelegen in Ossendrecht en beschikt over 12.000 m2 aan opslagruimte. Een groot deel hiervan is geïsoleerd en daarmee uitstekend geschikt voor geconditioneerde opslag van goederen. Voor wat voorRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Een kwalitatieve loods huren in de buurt van Roosendaal

Laat de Stackdoor op deskundige wijze installeren

Wat voor beveiliging heeft u geïnstalleerd op uw pand? Heeft u al eens gedacht aan een rolhek of stapelhek? De medewerkers plaatsen in een mum van tijd een innovatief, gepatenteerd stapelhek of rolhek, zoals een Stackdoor, zodat uw pand geniet van de beste beveiliging tegen inbraak en vandalisme. Ook kluizen worden vakkundig geplaatst en chemischRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Laat de Stackdoor op deskundige wijze installeren

Wateroverlast voorkomen dankzij preventieve berekeningen

Waterlast voorkomen met hulp van Advanced Sealing Technology. Dat is wat u kunt verwachten. Advanced Sealing Technology (AST) biedt een groot assortiment aan producten om wateroverlast te voorkomen. Maar dat is niet het enige. Deze specialist geeft, nadat de problemen in kaart zijn gebracht, ook graag advies over hoe verdere wateroverlast te voorkomen is. DitRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Wateroverlast voorkomen dankzij preventieve berekeningen

Grondig onderzoek nodig voordat u een schone grond verklaring ontvangt

Zeker weten dat de grond waarop u wilt bouwen schoon is? Schakel dan de specialist op het gebied van schone grond verklaring in. Op die manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies hoe u op de situatie moet inspelen. Hattink Advies B.V. helpt u met verschillende zaken, om erachterRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Grondig onderzoek nodig voordat u een schone grond verklaring ontvangt

Dit is waarom u kiest voor een Tennant veegmachine

Of u nu werkt in een distributiecentrum, een winkel of in fabriekshal, het vuilvrij houden van een vloer is essentieel in allerlei verschillende ruimten. Om dit zo goed mogelijk te doen kiest u voor een Tennant veegmachine. De veegmachines van dit merk staan bekend om de goede materialen waarmee ze gebouwd zijn en de hogeRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Dit is waarom u kiest voor een Tennant veegmachine

Een grafsteen ontwerpen doet u gemakkelijk en eenvoudig online

Is een dierbare van u onlangs overleden? Dan zit u in een drukke periode waarin emotie gepaard gaat met zaken regelen. Een van deze zaken, is het organiseren van de uitvaart. Ook moet er een passende grafsteen komen om het graf van de overleden dierbare aan te duiden. Vaak gaat er in deze zaken veelRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Een grafsteen ontwerpen doet u gemakkelijk en eenvoudig online

Snel een brand herkend dankzij woonhuisbeveiliging

Ben je op dit moment in het bezit van een alarmsystemen of beveiligingscamera’s? Een woonhuisbeveiligingssysteem overtreft beide systemen. Ook brandbeveiliging is bij Beveiligd Nederland een belangrijk punt om de veiligheid binnen jouw huis te garanderen. Zorg er in alle gevallen voor dat een brand op tijd ontdekt wordt en kies voor een professioneel beveiligingssysteem voorRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Snel een brand herkend dankzij woonhuisbeveiliging

Til zware voorwerpen veilig op met de juiste elektrische hijslier

In heel wat sectoren en werkplekken moeten zware voorwerpen worden verplaats van plaats A naar plaats B. Denkt u bijvoorbeeld aan stratenmakers die een big bag nodig hebben met stenen. Wat kunt u hiervoor gebruiken? U hoeft niet meer verder te zoeken dan de elektrische hijslier. Deze koopt u bij de betrouwbare partner voor verhuurRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Til zware voorwerpen veilig op met de juiste elektrische hijslier

Het pensioen voor uw personeel goed regelen? Het payroll bedrijf in Amsterdam helpt

Het is belangrijk dat het pensioen van uw werknemers perfect geregeld is. Het is tenslotte het geld waar uw personeel op zijn of haar oude dag van rond moet komen. Maakt u zich regelmatig zorgen over het pensioen van uw werknemers? Heeft u dan al gehoord over de StiPP Plusregeling? Wanneer uw bedrijf in AmsterdamRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Het pensioen voor uw personeel goed regelen? Het payroll bedrijf in Amsterdam helpt

Gekleurde, transparante A4 etiketten en andere kantoorartikelen bestelt u eenvoudig online

Al uw kantoorartikelen in een keer kopen, dat wilt u toch ook? Bij Special Paper vindt u een uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden. Sinds 1998 levert deze specialist papier en etiketten en is hier vandaag nog steeds mee bezig. Dus hier kunt u gemakkelijk naast uw meubilair en nieuwe printer ook een flipover en gekleurde en transparanteRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Gekleurde, transparante A4 etiketten en andere kantoorartikelen bestelt u eenvoudig online

Ga voor goed management als u uw moderne kantoorinrichting kiest

Schakel een projectmanager in die u ondersteunt bij de communicatie tussen de aannemer en andere betrokken partijen die helpen met het bouwen van uw nieuwe kantoorpand. Ook hiermee houdt Brokx Projectinrichting zich bezig. De specialist stuurt de diverse partijen aan en bewaakt zo het ontwerp, het budget en de kwaliteit. Zo bent u na eenRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Ga voor goed management als u uw moderne kantoorinrichting kiest

Een plan van aanpak binnen uw bedrijf pakt u aan met personeelsontwikkeling

Weet u wat personeelsontwikkeling precies is? Als u deze mogelijkheid kiest, weet u zeker dat u erop vooruit gaat. Wilt u talentmanagement of talentontwikkeling stimuleren? Of is leiderschapsontwikkeling belangrijk voor u? Of personeelsontwikkeling? Of vindt u duurzame inzetbaarheid erg belangrijk? Welk veranderingsproces u ook wilt invoeren, u kunt uiteraard altijd wel hulp van de specialistRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Een plan van aanpak binnen uw bedrijf pakt u aan met personeelsontwikkeling

In een bedrijfspand in Zevenaar vergroot u uw netwerk

Het opbouwen van een netwerk is essentieel als u een onderneming start. U kunt namelijk sparren over werk gerelateerde zaken. Het lijkt soms lastig om dermate sociaal bezig te zijn als ondernemer, als uw onderneming een eenmanszaak betreft. Wanneer spreekt u anderen? OC de Pelikaan bezit een bedrijfspand in Zevenaar waar u voordelig een kantoorruimteRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor In een bedrijfspand in Zevenaar vergroot u uw netwerk

Don’t buy a new couch, go for leather reconditioning

Leather is one of the toughest materials used for upholstery in the world. It has truly stood the test of time including the introduction of other materials. However, even the best materials are prone to wear and tear. The level of attrition depends on the usage of furniture, but eventually all leather furniture becomes aRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Don’t buy a new couch, go for leather reconditioning

Alles om uw rolluiken of zonnescherm compleet te maken bij een specialist in Wageningen, Gelderland

U kiest niet alleen uw nieuwe rolluiken of zonnescherm bij een specialist in de buurt van Wageningen in Gelderland. Bij Ambiance Zonnewering laat u ook diverse extra accessoires aanbrengen, zoals de installatie van verlichting in uw zonnescherm of overkapping. Ook kunt u kiezen voor een terrasheater of gemotoriseerde raambleking van het merk Luxaflex. Keuze genoegRead More »

 • Reacties uitgeschakeld voor Alles om uw rolluiken of zonnescherm compleet te maken bij een specialist in Wageningen, Gelderland