Beschik jij over unieke kwaliteiten en ben je geschikt om als KAM manager aan de slag te gaan?

Wanneer je als KAM manager aan de slag wilt gaan, is het van belang dat je beschikt over unieke kwaliteiten. Zo moet je een afgeronde hbo-opleiding hebben met een technische studierichting. Ook is het van belang dat je 5 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie. Daarnaast is het van belang dat je kennis en ervaring hebt met de certificering en het beheren van ISO systemen. Dit is namelijk een groot onderdeel van de werkzaamheden. Voldoe je aan deze eisen én sta je stevig in je schoenen? Solliciteer dan direct op een vacature voor KAM manager bij ISO-point. Deze specialist zorgt ervoor dat je de baan vindt bij een opdrachtgever die volledig bij jou past.

Wat houdt een functie als KAM manager precies in?

Een KAM manager houdt zich bezig met een aantal zaken omtrent Kwaliteit, Arbo en Milieu. Deze drie zaken worden geregeld en gehandhaafd. Zo stelt een KAM manager een Kwaliteit, Arbo en Milieuplan op, voert deze uit en geeft hier advies over. Daarnaast beheert een KAM manager ISO en TS managementsystemen en is deze het aanspreekpunt bij klachten over Kwaliteit, Arbo en Milieu. Ligt dit volledig in jouw straatje en heb je meer dan vijf jaar ervaring in de metaal, staal, betonbouw of maakindustrie? Solliciteert dan direct op een van de vele vacatures tot KAM manager bij ISO-point. Zij zijn dé specialist in het samenbrengen van werknemers en opdrachtgevers op het gebied van veiligheidskunde.

Vind de perfecte baan als KAM manager

Ben je werkzaam in de metaal, staal, betonbouw of maakindustrie? En verlang je naar een nieuwe uitdaging? Bezoek dan eens een specialist als ISO-point. Zij zijn hét bemiddelingsbureau op het gebied van vacatures voor kwaliteit, veiligheid en milieu. De kans is dus erg groot dat je hier een baan vindt als KAM manager die volledig bij jou past. Hoe? Door een goed beeld te schetsen van de aangeboden banen en door persoonlijk contact. Bij deze specialist staan uw wensen als toekomstige KAM Manager centraal. Via de website van ISO-point maak je eenvoudig een account aan, waarna je direct kunt reageren op de vacature voor KAM manager.

Comments are closed.