Borstvergroting en andere plastische ingrepen bij een privékliniek nabij Antwerpen

Wilt u een plastische ingreep laten uitvoeren en bent u nog op zoek naar een geschikte privékliniek? Bij Mediclinic, gevestigd in de buurt van Antwerpen, kunt u terecht voor meer dan alleen het laten uitvoeren van een realistische borstvergroting. Voor vrijwel alle plastische ingrepen bent u hier aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoren ook esthetische dermatologie, zoals een rimpelbehandeling of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen veilig uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal.

 

Voordelen van borstvergroting bij privékliniek dichtbij Antwerpen

Uw borstvergroting laten uitvoeren bij een privékliniek is een goed idee. Hier zijn namelijk een aantal voordelen aan verbonden. Zo is Mediclinic, nabij Antwerpen, gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting of andere esthetische ingrepen. U heeft tijdens het gehele traject van de borstvergroting, van het consult tot het verwijderen van hechtingen en controles, dezelfde arts. Hierdoor bouwt u een vertrouwensband op en wordt de afstand tussen u en de plastisch chirurg kleiner. Daarnaast worden alle ingrepen uitgevoerd in een steriele operatiezaal waardoor er een kleine kans is op infectie. Bovendien beschikt de kliniek over de modernste apparatuur voor het uitvoeren van een borstvergroting en wordt hiermee ook een nauwkeurige opmeting bij Medicllinic uitgevoerd.

 

Specialist in omgeving Antwerpen voert borstvergroting veilig uit

Er zijn heel veel verschillende redenen waarom vrouwen kiezen voor een borstvergroting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: gewichtsverlies, borstvoeding kleine borsten. Dan kan een borstvergroting bij Mediclinic, dichtbij Antwerpen, de oplossing zijn. Als u hiervoor kiest, dan wilt u natuurlijk dat de ingreep veilig wordt uitgevoerd. Dat is hier zeker het geval. Hoezo? De kliniek voldoet allereerst aan de strengste S3 norm wat een must is als u veilig onder narcose wilt. Daarnaast wordt een borstvergroting in een steriele omgeving gedaan om het infectierisico zo laag mogelijk te houden. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waarom een borstvergroting bij een privékliniek in omgeving Antwerpen altijd veilig wordt uitgevoerd.

Comments are closed.