Quad-adventure

Geniet met dit mooie weer

Het mooie en warme weer is weer op komst en dan is er niets fijner en lekkerder dan ultiem genieten van het mooie weer in je eigen tuin. Iedereen heeft uiteraard een andere betekenis bij het woord genieten, maar een prachtige opblaasbare jacuzzi is voor iedere tuin een aanwinst. Naast dat het heerlijk is omRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Geniet met dit mooie weer
Quad-adventure

Voorkom nare, lichamelijke gevolgen door de hygiëne centraal te stellen

In de huidige samenleving staat de hygiëne al voor lange tijd centraal. Dankzij het verspreide Covid-virus zijn alle winkels voorzien van een desinfecterende lotion bij binnenkomst en korte tijd na de lockdown stond elke schoonmaakafdeling leeg. De voorraad schoonmaakdoekjes, -schoonmaakmiddelen en desinfectiegel leek nooit voldoende te zijn. Nog steeds kampt vrijwel heel te wereld metRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Voorkom nare, lichamelijke gevolgen door de hygiëne centraal te stellen
Quad-adventure

Waarom iedereen wel eens de radio aan zou moeten zetten

Bijna dagelijks zet jij een podcast aan, luister naar recent uitgebrachte liedjes en kies je een afspeellijst met gouden oude nummers. Muziek speelt dan ook een belangrijke rol in jouw leven en het bespelen van muziekinstrumenten is één van je favoriete hobby’s. Voornamelijk maak jij muziek om tot rust te komen en even afgeleid teRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Waarom iedereen wel eens de radio aan zou moeten zetten
Quad-adventure

Gemak èn gastvrijheid dankzij de digitale receptie

Dankzij de Arbowet zijn vele ondernemingen gedwongen maatregelen te nemen rondom de ontruiming. Hierbij wordt niet enkel gedacht aan de aanwezige medewerkers, maar ook aan de externe bezoekers op dat moment. Om een geleidelijke ontruiming mogelijk te maken, is het verstandig om als onderneming gebruik te maken van een bezoekersregistratie. Echter vergt de registratie vanRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Gemak èn gastvrijheid dankzij de digitale receptie
Quad-adventure

De meerwaarde van een extra schoonmaakronde

Bacteriën worden vaak beschouwd als de boosdoeners binnenshuis. Nu het verspreide virus centraal staat, is de hygiëne essentieel geworden in het dagelijks leven. Echter zijn vele woningeigenaren zich niet bewust van de hoeveelheid bacteriën binnenshuis. Bacteriën bevinden zich vaak ruimtes waar de temperatuur schommelt tussen de 10 °C en 40 °C. Hoe vochtiger de omgeving,Read More »

  • Reacties uitgeschakeld voor De meerwaarde van een extra schoonmaakronde
Quad-adventure

Het toepassen van linkbuilding voor een grotere naamsbekendheid

Bij het starten van een onderneming kan de online wereld u grote kansen bieden. Met de mogelijkheid het grote verkeer te passeren, is het mogelijk de naamsbekendheid uit te breiden en de omzet te verbeteren. Echter zal hier een sterke strategie voor nodig zijn. Er zijn diverse manieren om het verkeer kennis te laten makenRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Het toepassen van linkbuilding voor een grotere naamsbekendheid
Quad-adventure

Het tegengaan van onnodige stookkosten

Deze stookkosten kunnen beschouwd worden als onnodige kostenen zijn gemakkelijk te voorkomen of verhelpen. Het is uiteraard nodig te achterhalen of de huidige kozijnen toe zijn aan vervanging. Indien er sprake is van onnodige stookkosten is het essentieel direct nieuwe kozijnen aan te schaffen. Verslechterde kozijnen herkennen Het is wijs regelmatig de kozijnen te vervangen,Read More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Het tegengaan van onnodige stookkosten
Quad-adventure

Een verbazingwekkende omzet door een verbetering van de website

De online wereld wordt dagelijks verrijkt met nieuwe websites, bedrijven en klanten. Fysieke winkels worden gedwongen de deuren te sluiten, waardoor de klanten bij behoeften de online wereld zullen betreden. Om, als onderneming, te profiteren van het toenemende, online verkeer is het verstandig te starten met de online verkoop. Uiteraard heeft de opmaak en werkingRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Een verbazingwekkende omzet door een verbetering van de website
Quad-adventure

De voordelen van het beluisteren van muziek

Het beluisteren van de radio zal de luisteraar diverse voordelen bieden. De radio maakt het mogelijk het nieuws en de nieuwste muziek af te wisselen, waardoor de luisteraar direct op de hoogte is van de laatste updates. Luisteraars bezoeken diverse stations in de eerste plaats voor het beluisteren van muziek, want onbewust heeft muziek groteRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van het beluisteren van muziek
Quad-adventure

Blije reacties van de kappers: ‘Dit is hét lichtpuntje’

Eindelijk is het zover! Dankzij de versoepelingen is het mogelijk de kapsalons te heropenen en klanten weer blij te maken. Maandenlang zat de bevolking zonder kapper. Sommigen namen het voor lief, anderen vertrouwden zichzelf met de schaar. Dit leidde soms tot een groot gemis van de kapper, waar iedereen uiteindelijk last van bleek te hebben.Read More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Blije reacties van de kappers: ‘Dit is hét lichtpuntje’