Quad-adventure

Welke hondenvoeding is geschikt voor mijn viervoeter?

Jij hebt een vrolijke viervoeter in huis; samen met je hond kom jij de dagen van het thuiswerken door en geniet je van een wandelingetje tijdens de lunch, voor het eten en tussen de vergaderingen door. Normaal gesproken komt hij springend op je af en gaat hij graag een rondje met je mee, maar vandaagRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Welke hondenvoeding is geschikt voor mijn viervoeter?
Quad-adventure

Wat houdt een MJOB in?

Het wordt de vastgoedeigenaren aangeraden zich te laten adviseren door professionals. Hierbij wordt een meerjarenonderhoudsbegroting samengesteld, waarin nodig onderhoud en de bijbehorende kosten worden vermeld. Hieronder volgt enkele informatie over een MJOB. MJOB Een MJOB wordt vaak geassocieerd met een MJOP. Er wordt vastgesteld welke werkzaamheden er in de toekomst nodig zijn en welke kostenRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Wat houdt een MJOB in?
Quad-adventure

tips om je huis te pimpen

Veel mensen wonen lange tijden op dezelfde plek. Veel van deze bewoners raken hun huis zat, en willen graag een keer wat anders of nieuwe prikkels binnenkrijgen. De optie die daarop inspeelt is natuurlijk om te gaan verhuizen. Dit blijft natuurlijk erg lastig, en lijkt de komende jaren alleen maar moeilijker te worden. Een andereRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor tips om je huis te pimpen
Quad-adventure

Rijdende waarde

Mensen zien een product in de winkel liggen, maar falen om te zien hoe het proces erachter eruitziet, de complexiteit van het proces en de voorafgaande handelingen. Een van mijn favorieten anekdotes is dan ook: Juf: “Hallo kinderen, de vraag van vandaag is Waar komt chocolademelk vandaan?” Haar leerling: “Maar dat is toch makkelijk mevrouwRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Rijdende waarde
Quad-adventure

Feiten over het coronavirus

Tegenwoordig staan de nieuwssites er bomvol mee: het coronavirus. Dat is ook niet zo gek aangezien het over mensenlevens gaat. Zo staat het nieuws belgie vol mee met onderwerpen als. dode aantallen in Italië of de aantal werklozen in Amerika. Kortom is er veel ophef over de coronavirus. Maar hoe is het coronavirus nou eigenlijk ontstaanRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Feiten over het coronavirus
Quad-adventure

Welk TV past bij jou?

Het uitkiezen van een tv kan erg lastig zijn, helemaal als je weinig verstand hebt van de laatste technieken. Via deze handige blog gaan wij je een handje helpen om de keuze te maken voor een nieuwe tv. We zullen bij elke tv vertellen wat de voordelen er van zijn en in welke situaties jeRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Welk TV past bij jou?
Quad-adventure

Op zoek naar een autobedrijf in Heteren? Kom langs bij Rafi Auto’s

Of u nu uw auto wilt verkopen, een nieuwe auto wilt kopen of een auto van het nodige onderhoud wilt laten voorzien, in alle gevallen bent u bij het autobedrijf in Heteren aan het juiste adres. Bij Rafi Auto’s werken enkel goed opgeleide monteurs, zodat u zeker weet dat u uw auto met een gerustRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een autobedrijf in Heteren? Kom langs bij Rafi Auto’s
Quad-adventure

Voor officieel erkende EHBO cursussen in Ede moet u bij AREHBO zijn

Voor officieel erkende EHBO cursussen in Ede moet u bij AREHBO zijn  Als iemand in nood verkeert wilt u ongetwijfeld graag helpen. Maar beschikt u wel over voldoende kennis om echt goede eerste hulp bij ongelukken te verlenen? Wanneer u op die vraag ontkennend moet antwoorden doet u er goed aan om een EHBO cursusRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Voor officieel erkende EHBO cursussen in Ede moet u bij AREHBO zijn
Quad-adventure

Een vaarbewijs behalen

Overweegt u al enige tijd om een vaarbewijs te behalen? Dan doet het u zeker goed om eens een bezoek te brengen aan De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur. Honderden cursisten gingen u al voor en hebben succesvol deel kunnen nemen aan de cursussen, om daarna te slagen voor het examen. Tijdens de lessen staat deRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Een vaarbewijs behalen
Quad-adventure

De Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u dozen krijgen in allerlei verschillende soorten en maten! Wij zijn de beste plek om kartonnen dozen te bestellen, en niet in de eerste plaats doordat we de grootste voorraad van heel Nederland en België hebben! In het assortiment hebben we meer dan 2500 formaten dozen liggen, deze liggen opgeslagen opRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor De Dozenhal