Gaat u een patent aanvragen? Dit moet u regelen!

Wanneer u een patent wilt aanvragen voor technische producten of processen gaat dat altijd via een vast stappenplan. De eerste stap, is dat er moet worden onderzocht of het patent daadwerkelijk uniek, inventief en industrieel toepasbaar is. Is dit het geval? Dan moet u het patent aanvragen bij Octrooicentrum Nederland. Het is ten zeerste aan te raden dat u hiervoor een specialist inschakelt als IPecunia Patents. Met een jarenlange ervaring weten zij precies welke processen er doorlopen moeten worden om uw octrooi bescherming succesvol te laten verlopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialist.

Waartegen biedt een octrooi bescherming?

U wilt uw productieproces constant blijven verbeteren. Dit doet u met succes. U heeft zelfs een technisch proces ontwikkeld om uw productieproces te verbeteren dat nog nooit eerder bedacht is. Of heeft u een technisch product ontwikkeld dat nog niet bestaat? Dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor een octrooi bescherming. Een octrooi biedt bescherming aan technische producten of processen die nieuw, inventief en industrieel toepasbaar zijn. Met een goedgekeurd octrooi heeft u patent op het technische proces of product en mag niemand anders deze kopiëren. Een specialist als IPecunia Patents begeleidt u bij het aanvragen van een patent. Hierdoor weet u zeker dat met alles rekening wordt gehouden en u ook daadwerkelijk de bescherming ontvangt.

Bescherm uw merk door het aanvragen van een patent

Wist u dat u als eigenaar van een bedrijf heel wat hebt om een patent op aan te vragen? Zo heeft u als bedrijfseigenaar vaak een unieke naam, huisstijl en merknaam van uw product. Het is daarom erg belangrijk dat u zorgt dat dit niet door anderen gekopieerd wordt. Hoe u dit doet? Door het aanvragen van een patent bij een specialist als IPecunia Patents. Deze voorziet u van een strategisch advies, waardoor u op een zo efficiënt mogelijke manier uw merk laat vastleggen. Deze specialist analyseert of uw merk ook echt in aanmerking komt voor het aanvragen van een patent en begeleidt u bij het aanvragen. Heeft u ook technische processen of producten die u wilt patenteren? Kies dan voor octrooi bescherming. Ook hierbij helpt de specialist u graag.

Comments are closed.