Hoe duur is een nieuwe New Motion laadpaal en wat kost het laten plaatsen?

Het is zeer logisch dat u eerst wilt weten hoe duur het laten plaatsen is van New Motion laadpaal voordat u overgaat tot aanschaf. U wilt niet achteraf voor verrassingen komen te staan! Gelukkig vraagt u bij een specialist als Charge Pro alle informatie gemakkelijk op. Lijkt het u wat en wilt u dan daadwerkelijk publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen? Dan adviseert de specialist u ook graag. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor de locatie van de laadpalen, maar ook over de beschikbaarheid van de laadpalen. Ook vertelt de specialist u alles over de verschillende voordelen voor zakelijke klanten, en de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen voor particulieren.

Vind de New Motion laadpaal of andere publieke laadpunten bij u in de buurt met de app

Als u in een auto rijdt die op elektriciteit gaat, moet u wel zorgen dat uw auto is opgeladen voordat u een rondje wilt gaan rijden. Hoe zorgt u ervoor dat u altijd direct een laadpaal vindt, zelfs wanneer u in een voor u onbekende omgeving bent? U kunt laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek. Bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal van Charge Pro. Maar nog gemakkelijker is het dat u met de New Motion app gemakkelijk het overzicht heeft van publieke laadpunten. Met deze app heeft u binnen no-time inzicht in de beschikbaarheid en de laadsnelheid van laadpalen en de kosten van het laten plaatsen van een laadpaal. Kom alles te weten over het gebruik van uw laadpaal.

Aantrekkelijke kosten voor privé laadpaal of publieke laadpunten laten plaatsen

Het rijden in elektrische auto’s is steeds meer in opkomst. Het is dus ook begrijpelijk meer en meer elektrische auto’s op de weg ziet rijden. Heeft u al een elektrische auto? Dan moet u deze opladen aan een laadpunt. Maar zo’n laadpunt, is dat eigenlijk wel betaalbaar? Bij Charge Pro profiteert u gelukkig van aantrekkelijke kosten voor de privé laadpaal of voor het laten plaatsen van publieke laadpalen. De voordelen? Kostenvrije installatie en onderhoud, vergoeding van de elektriciteitskosten en milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Draag een duurzaam steentje bij aan het milieu en kies ervoor laadpalen te laten plaatsen bij uw bedrijfsgebouw, op uw buitenparking of in een publieke binnenparking. Of natuurlijk gewoon bij uw eigen woning.

Comments are closed.