Moderne snufjes voor een waterdichte koffer en flightcase op maat van de specialist

In veel van de koffers van de specialist zijn allerlei technische snufjes ingebouwd. Hiermee trekt u de aandacht tijdens presentaties. Bometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.

Stel uw eigen interieur op maat samen van een waterdichte koffer of flightcase

Bij de specialist kunt u altijd rekenen op goede service en een ruime garantie. Uw koffer is van goede kwaliteit en wordt voorzien van een interieur op maat met de nieuwste snufjes, zoals verlichting, een modern slot of verschillende soorten vakken om losse spullen op te bergen. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of maatwerk flightcase? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

Verschillende mogelijkheden met een waterdichte koffer

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten koffers te koop. Zo is er voor iedere branche de juiste koffer in de collectie. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer van kofferfabriek Gefken of wilt u een flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Comments are closed.