Vele mooie feesttenten zijn hier beschikbaar voor verhuur

Ga je binnenkort een trouwfeest organiseren? Of heb je een andere speciale gelegenheid waarvoor je vrienden en familie wilt uitnodigen voor een feestelijke avond? Dan moet je wel ervoor zorgen dat alles in orde is. De basis hiervoor is de locatie en het decor van de gelegenheid. Een prachtige grote tent is natuurlijk altijd eenRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Vele mooie feesttenten zijn hier beschikbaar voor verhuur
Quad-adventure

Grote klus voor de boeg? Een afvalcontainer huren is zo gepiept

Wanneer je een klus hebt gepland is een afvalcontainer huren misschien niet het eerste waaraan je denkt. Het kan het verloop ervan echter een stuk simpeler maken, omdat je niet hoeft te bedenken hoe je al het afval gaat afvoeren. Bij een verbouwing of andere grote klus is dat namelijk wel waar je vaak tegenaanRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Grote klus voor de boeg? Een afvalcontainer huren is zo gepiept
Quad-adventure

Bekijk bij welke energieleverancier u uw CO2-uitstoot kunt terugdringen

Tegenwoordig is de besparing van het milieu het gespreksonderwerp van de dag. Dat is maar goed ook, want door simpele aanpassingen aan onze levensstijl kan iedereen zijn CO2-uitstoot terugdringen. Daarbij is het een goed idee om bij Welke Energieleverancier te kijken, vergelijken en kiezen hoe je kunt werken aan een verwarming zonder CO2-uitstoot. Dan helpRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Bekijk bij welke energieleverancier u uw CO2-uitstoot kunt terugdringen
Quad-adventure

Leer uw kind belangrijke vaardigheden en kies voor een weerbaarheidstraining

Wanneer ouders de weerbaarheidstraining van hun kind bijwonen, merken ze vaak op dat ze een verandering merken in het gedrag van hun zoon of dochter. Door de uitgestippelde aanpak van de medewerkers van ABpsyon komt er van alles aan bod en leren niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders veel over zichzelf en elkaar.Read More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Leer uw kind belangrijke vaardigheden en kies voor een weerbaarheidstraining
Quad-adventure

Dit zijn de voordelen wanneer u kozijnen aanschaft bij de specialist in de omgeving van Nijmegen

Doordat de kozijnen van Timmerbedrijf de Valk van de hoogste kwaliteit zijn, weet u zeker dat u een lange tijd geen omkijken heeft naar uw nieuwe aankoop. Ideaal toch? Als u van plan bent om uw huidige woning in Nijmegen of Eindhoven te verbouwen, dan is het wellicht een optie om ook de kozijnen teRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Dit zijn de voordelen wanneer u kozijnen aanschaft bij de specialist in de omgeving van Nijmegen
Quad-adventure

Kies vloerverwarming en bespaar op uw energierekening

Vindt u het ook belangrijk dat verwarming, die broodnodig is de koude wintermaanden in ons toch wel noordelijk land, energiezuinig is? Omdat het beter is voor het milieu, maar ook omdat u dit merkt in uw portemonnee? Daarom bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming. Bekijk dan de mogelijkheden van 123Vloerverwarming. MetRead More »

  • Reacties uitgeschakeld voor Kies vloerverwarming en bespaar op uw energierekening