Profiteer van de voordelen van een Citizen horloge voor heren

Een nieuw horloge moet zo lang mogelijk meegaan. U wilt niet na een paar maanden een nieuwe moeten kopen. Met een Citizen horloge voor heren bent u van alle gemakken voorzien. Zo werkt dit merk met de visie dat ieder horloge verbetert kan worden, of dit nu gaat over de techniek of het model. Dit doen ze al sinds de oprichting in 1918. Ze zien geen grenzen op het gebied van innovatie en creatie. Het resulteert in een Citizen heren horloge met een duurzame werking én comfort aan uw pols. Dit prachtige merk is verkrijgbaar bij Juwelier de Bokx Wijffels.

Citizen is het eerste merk met een horloge voor heren dat ecologisch verantwoord levert

U wilt een mooi horloge dat niet milieubelastend geproduceerd is. Kies daarom voor een horlogemerk met verschillende modellen die op een milieuvriendelijke wijze zijn gemaakt. Daarvoor gaat u naar Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Hier vindt u onder andere een Citizen horloge voor heren wat opgeladen wordt door lichtenergie. Zij zijn het eerste horloge merk dat in 1918 is begonnen en horloges levert waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. De Eco Drive horloges van Citizen hebben daarnaast een energie-spaarfunctie. Dit houdt in dat het horloge automatisch opstart op het moment dat het te weinig licht krijgt of als hij in het donker bewaard wordt.

Milieuvriendelijk én zeer aangenaam: het Citizen horloge voor heren

Een horloge moet lekker zitten en voorzien van moderne technologie. Daarnaast vinden steeds meer mensen het belangrijk dat het horloge op een milieuvriendelijke wijze is gemaakt. Dit is ook te zien bij Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Daar vindt u bijvoorbeeld een prachtig Citizen horloge van Juwelier de Bokx Wijffels voor heren. Dit merk is een Eco-Drive horloge, wat een aantal voordelen heeft. Zo benut het iedere vorm van licht om het horloge aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat het wisselen van een batterij niet nodig is. Op het moment dat er langere tijd geen licht is blijft het horloge gewoon werken. Als laatste, omdat er geen batterij nodig is, wordt er jaarlijks een grote hoeveelheid chemisch afval vermeden!

Comments are closed.