Quad adventure
Image default
Business

Uitstekende ICT Services met een passend advies

Uitstekende ICT Services met een passend advies

Het geven van een passend advies, wordt binnen veel organisaties binnen de ICT-branche onderschat. Alleen met een passend advies is het namelijk mogelijk om als klant uitstekende dienstverlening te ervaren. In de praktijk focussen veel aanbieders zich voornamelijk op de technische aspecten van de diensten, terwijl de menselijke interactie minstens zo belangrijk is. Dit artikel geeft aan wat de criteria zijn, voor een goed advies binnen ICT services. Bekijk ook de Bandit 320 mistgenerator

Regelmatige communicatie

Een goede aanbieder van ICT Services moet regelmatig met de klant communiceren over de diensten. In veel gevallen is alles in orde, maar soms is het mogelijk om bepaalde factoren  te verbeteren. Het helpt als de aanbieder hierin de eerste stap zal zetten.  De aanbieder moet voorkomen dat de klant een bepaalde ‘irritatie-grens’ zal overschrijden, met ontevredenheid als gevolg.

Extra aandacht besteden aan de beginfase

Bij het leveren van de diensten, is de beginfase van het proces cruciaal. De aanbieder en de klant moeten hierbinnen volledig op één lijn zitten. Een klant kan wellicht vragen om een bepaalde dienst die helemaal niet aan te bieden is voor een bedrijf. Ook kan het mogelijk zijn dat een klant niet bereid is om genoeg te betalen voor een dienst. Miscommunicatie zal in latere fases van het proces tot kostbare fouten leiden. Met een goede beginfase wordt dit uitgesloten.

Inlevingsvermogen van de aanbieder 

Een aanbieder van de diensten moet zich in de klant kunnen verplaatsen. Veel organisaties zijn niet in staat om dit te doen en denken vooral aan het eigenbelang. Uiteraard is het maken van winst voor de aanbieder essentieel, maar de klant moet uiteindelijk tevreden zijn met de aangeboden diensten. Een aanbieder die de klant écht centraal weet te stellen, zal uiteindelijk verreweg de beste diensten leveren. Regelmatige communicatie, aandacht in de beginfase en het inlevingsvermogen van de aanbieder, zijn dus essentieel. ADTS is een aanbieder van ICT Services die dit alles in huis heeft. U kunt altijd de site bezoeken om de diensten te bekijken en eventueel contact op te nemen.

https://www.adts.nl/

Gerelateerde artikelen

De werking en voordelen van het samenstellen van een eigen laptop

Hoe gaat een animatiefilmpje in zijn werk?

De meerwaarde van een extra schoonmaakronde