Quad adventure
Image default
Auto's en Motoren

Wees milieubewust en kies voor ChargePro laadpunten voor uw elektrische bedrijfswagens

Als u voor elektrische bedrijfswagens heeft gekozen, bent u al op de goede weg een milieubewust bedrijf te worden. Dat is belangrijk voor de aarde, maar ook voor uw bedrijf, nu in deze samenleving het bewust omgaan met het milieu hoog in het vaandel staat. Maar heeft u al eens nagedacht over de laadpunten voor die auto’s? Bij ChargePro bent u aan het goede adres voor een efficiënte en milieubewuste laadoplossing.

Laadpalen bij u op het werk

ChargePro installeert de laadpunten voor uw elektrische bedrijfswagens. Bij u in de parkeergarage of op het parkeerterrein, een paal of een aan de muur bevestigd laadpunt: er wordt altijd gezocht naar de meest geschikte plek. Met de vakkundigheid en ervaring van ChargePro kunt u zeker zijn van betrouwbare adviezen en efficiënt werk.

Controle via ChargePro portaal

Voor een ondernemer is het belangrijk de controle te houden. Het online portaal van ChargePro kan u hierbij helpen. Hier vindt u namelijk het overzicht van wat er op het parkeerterrein gebeurt: de energie die verbruikt wordt, de laadsnelheden en natuurlijk het kostenplaatje staan duidelijk weergegeven in het overzichtelijke systeem.

Een milieubewust design

Naast het feit dat de keuze voor elektrische bedrijfswagens een milieubewuste is, zijn de laadpunten van ChargePro ook van milieubewust ontwerp: de sterke en kwalitatief goede materialen die gebruikt worden voor de laadpalen zorgen ervoor dat deze jarenlang kunnen blijven staan. Deze duurzame laadpunten vormen dus de perfecte optie voor op de lange termijn.

Trek klanten met publieke laadpunten

Ook als u geïnteresseerd bent in klanten trekken met behulp van laadpalen voor elektrische auto’s, zit u bij ChargePro goed. Met een laadpunt van ChargePro sluit u zich namelijk aan op het netwerk van New Motion en dat betekent heel veel potentiële klanten die straks op uw parkeerterrein hun elektrische auto willen opladen. Ook draagt u op deze manier uw milieubewuste gedachtegoed uit tegenover deze nieuwe mogelijke klanten.

Gerelateerde artikelen

Een nieuwe rolstoelbus kopen voor praktisch gebruik

Een totaalpakket aan diensten bij deze autogarage in Brugge

Tips: Reputatie van de koper!