Werken als matroos in de binnenvaart

Is het jouw droom om als matroos te werken in de binnenvaart? Dit is je kans! Bekijk de vacatures op de website van Exho en solliciteer. Per openstaande functie lees je alle nodige informatie in de vacature. Enthousiast geworden? Klik dan op de button ‘Solliciteer direct’. Zodra de specialist jouw sollicitatie in goede orde ontvangen heeft, neemt een van de recruiters contact met je op. Werken als matroos in de binnenvaart betekent dat geen dag hetzelfde is en dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel krijgt. Samen met de bemanning zorg je ervoor dat alles op het schip zoals gepland verloopt.

Waarom als matroos gaan werken in de binnenvaart?

Wanneer je via Exho als matroos aan de slag gaat, weet je zeker dat je terechtkomt in een prettige werksfeer, een prima salaris ontvangt en dat er goede arbeidsvoorwaarden gelden. Maar de belangrijkste reden om te kiezen voor Exho is misschien wel dat je kunt doorgroeien. Lijkt het je wat om te leren en werken in de binnenvaart? Wacht dan niet langer en laat zien wat voor kwaliteiten jij in huis hebt. Je start misschien als matroos in de binnenvaart, maar voordat je het weet ben je stuurman of zelfs kapitein.

Hier vind je de matroos voor de binnenvaart

Ben je ondernemer en op zoek naar een matroos die wilt werken in de binnenvaart? Ook dan ben je bij Exho aan het juiste adres. De specialisten gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte kandidaat. En die is snel gevonden. Met een groot bestand aan potentiële matrozen is de functie binnen no time gevuld. Plan vandaag nog een afspraak in en kom langs op het kantoor in Raamsdonkveer. Maak jouw wensen kenbaar betreft de geschikte matroos voor de binnenvaart en de specialisten starten de zoektocht. Dit scheelt jou enorm veel tijd. Tijd die je goed kunt gebruiken voor het uitvoeren van andere werkzaamheden.

Comments are closed.