Quad adventure
Image default
Management

BSC business management

Bedrijfskunde en management

BSc

De BSc in Business and Management helpt je kritische vaardigheden te ontwikkelen voor een breed scala aan beroepssituaties in de echte wereld. Het programma geeft je een grondige basis in de beginselen van het bedrijfsleven en het management. Het is ideaal als je een carrière in de financiële beroepen ambieert of als je al professioneel gekwalificeerd bent en nu graag een graad wilt behalen.

 

Met Academic richting van de wereldwijd gerenommeerde London School of Economics and Political Science (LSE) deze graad kunnen studenten van verschillende achtergronden om een wereld-klasse diploma te verdienen zonder te verhuizen.  Het is beschikbaar om zelfstandig online te studeren of via een Erkend Onderwijscentrum.

 

Door het bestuderen van dit programma, zul je leren hoe je:

 

bedrijfs- en managementkwesties analyseren vanuit het perspectief van een aantal sociaalwetenschappelijke disciplines.

argumenten over managementkwesties op een logische manier te formuleren en te ontwikkelen.

kritisch evalueren van beweringen gemaakt over een reeks van management kwesties.

aspecten van bedrijfs- en sociologisch management te begrijpen die relevant zijn voor het effectief managen van organisaties.

 

BSc Business en Management

Studeren aan een erkend opleidingscentrum

 

Ontwikkeld door academici aan de LSE, zal deze graad geeft je een grondige basis in de beginselen van het bedrijfsleven en het management. Het is ideaal als je een carrière in de financiële beroepen ambieert of als je al professioneel gekwalificeerd bent en nu graag een graad wilt halen.

 

Door dit programma via een Erkend Onderwijscentrum te volgen, profiteer je van lokale studiebegeleiding en de faciliteiten van een campusomgeving.

 

Studeren bij een lokaal onderwijscentrum

Onze flexibele aanpak van leren biedt je een scala aan studiemogelijkheden:

 

Voor veel van onze programma’s kun je studeren met lokale onderwijsondersteuning in een Erkend Onderwijscentrum.

U kunt ook studeren op afstand of via flexibel leren(Opens in new window), waardoor u uw studie kunt combineren met werk of andere verplichtingen.

 

Hoewel er enkele uitzonderingen zijn(Opens in new window), zijn de meeste van onze programma’s ontworpen om online, zelfstandig te worden bestudeerd. Als u de voorkeur geeft aan gestructureerde studiebegeleiding in een traditionele leeromgeving, kunt u voor veel van onze programma’s lessen volgen in een Erkend Onderwijscentrum(Opent in een nieuw venster).

 

Wij werken samen met een netwerk van onderwijscentra over de hele wereld. Deze centra ondersteunen en vullen je studie aan door middel van: extra onderwijs, bibliotheekbronnen, toegang tot computers en sociale en recreatieve activiteiten.

 

De Universiteit van Londen heeft het erkenningskader (Opens in new window) voor instellingen die onze graden onderwijzen geactualiseerd. Instellingen die een overeenkomst met de universiteit sluiten, worden erkende onderwijscentra van de University of London genoemd.

 

Kies een onderwijscentrum dat bij u past door gebruik te maken van onze checklist(Opens in new window) om u te helpen bij uw beslissing.

 

We hebben een lange staat van dienst als het gaat om het werken met Erkende Onderwijscentra over de hele wereld die lokale ondersteuning bieden voor je studie. Dit kan in de vorm van een voltijds studieprogramma, of deeltijdse avond- of weekendlessen. De centra bieden ook bibliotheekvoorzieningen en toegang tot computers. De grotere centra bieden soms ook sociale en recreatieve faciliteiten. 

 

Voor een volledige selectie van erkende opleidingscentra kun je in het drop-downmenu hierboven of op de interactieve kaart hieronder naar je land zoeken. Je kunt ook de beschikbare opleidingscentra op de programmapagina’s bekijken.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/