Quad adventure
Image default
Entertainment

Kies een van de vele feesttenten die deze echte experten te huur hebben

Hoewel Martens Evenementen Service begon als een éénmanszaak, zijn ze ondertussen uitgegroeid tot een van de bekendste zaken in de buurt van Hoogstraten. De vele medewerkers helpen bij de verhuur voor evenementen en staan steeds klaar om u te helpen. Deze onderneming staat bekend om de verschillende types van feesttenten die ze te huur hebben. Er is echter nog heel wat meer te ontdekken, zoals hun servies, tafel en stoelen, en zelfs volledige bars. Zo maakt u zonder onnodige zorgen uw feest volledig af.

Een volledige service

Om er zeker van te zijn dat u alles heeft dat u nodig heeft, breidt deze onderneming regelmatig hun aanbod uit. Ze hebben dus niet slechts één tent, maar een heel assortiment om uit te kiezen. Zo voorzien ze de verhuur van feestmaterialen voor al uw evenementen, zoals:

  • Tenten
  • Tafels en stoelen
  • Stroomgroepen
  • Verwarmingsinstallaties
  • Lichten
  • Toiletwagens
  • Toog
  • Decoratie voor de tent
  • Inrichting

Het maakt niet uit of u slechts voor een klein evenement de feesttenten nodig heeft die ze te huur hebben staan. Voor elk feest kan u hen inschakelen. Zo hebben ze in het verleden al tuinsfeesten en communiefeesten georganiseerd, alsook bedrijfsdiners. U kan het zo gek niet bedenken of deze experten hebben er ervaring mee.

Welke tent kiest u?

De feesttenten die ze te huur hebben, mogen dan wel lang niet het enige zijn dat verhuren, maar het is wel een van hun grootste diensten. Ze hebben daarom een heel assortiment samengesteld gaande van grote tenten, zoals kadertenten en festivaltenten, tot veel kleinere tenten. Als u een gezellig tuinfeest wilt organiseren, kiest u bijvoorbeeld het best voor de iets compactere VIP-tenten. Bent u nog niet zo zeker over welke tent u juist nodig heeft. Voor al uw evenementen helpen deze experten u bij de verhuur van het materiaal en kiezen ze samen met u de juiste tent.

Ga bij hen langs voor meer informatie

Martens Evenementen Service heeft een heel team aan ervaren medewerkers klaarstaan die u maar al te graag helpen. Neem daarom vandaag nog contact met hen op of ga bij hen in Hoogstraten langs. Zo bespreken ze samen met u de verschillende mogelijkheden, zodat u een goed geïnformeerde beslissing kan maken.

https://www.martensevenementen.be/feesttenten-te-huur/