Quad adventure
Image default
Particuliere dienstverlening

Leer uw kind belangrijke vaardigheden en kies voor een weerbaarheidstraining

Wanneer ouders de weerbaarheidstraining van hun kind bijwonen, merken ze vaak op dat ze een verandering merken in het gedrag van hun zoon of dochter. Door de uitgestippelde aanpak van de medewerkers van ABpsyon komt er van alles aan bod en leren niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders veel over zichzelf en elkaar. Elk traject begint met een kennismakingsgesprek, een intakegesprek en informatiebijeenkomst. Daarna beginnen de trainingen waarbij de ouders ook cursussen krijgen. Er wordt gewerkt in een boek voor de kinderen en de ouders en alle trainingen worden door professionele trainers verzorgd. Uiteindelijk vindt er een evaluatiegesprek plaats en wordt alles besproken. Bijvoorbeeld de groei die gemaakt is en waar nog verbetering geboekt kan worden.

In 10 jaar hebben meer dan 500 kinderen een weerbaarheidstraining gevolgd, is uw kind de volgende?

Bij ABpsyon, een organisatie die weerbaarheidstrainingen organiseert, wordt een laagdrempelige sfeer nagevolgd. Dat maakt het erg eenvoudig voor ouders en kinderen die om binnen te stappen voor deze training. De werkwijze is vooral oplossingsgericht. Dat houdt in dat er bepaalde vragen worden gesteld die ervoor zorgen dat het kind dat de weerbaarheidstraining bij ABpsyon volgt zelf de mogelijke oplossing formuleert. Buiten kinderen zijn ook jongeren tot 18 jaar met hun ouders zeer welkom om hun psychosociale weerbaarheid of zelfredzaamheid te bevorderen. Ook helpt deze praktijk, die volgens de ouders en kinderen veel resultaten boekt, bij het ontwikkelen van een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

Maak uw kind weer gelukkig en kies voor een weerbaarheidstraining voor uw kind

Als ouders bent u altijd bezorg om uw kind. Zeker wanneer uw zoon of dochter niet goed in zijn of haar vel zit of op school wordt gepest, ligt u daar wakker van. U wilt dat uw kind gelukkig is en met plezier door het leven gaat. Dan is het een idee om te kiezen voor een weerbaarheidstraining voor uw zoon of dochter. Op die manier leert het kind voor zichzelf opkomen en ook beter gevoelens verwoorden. Merk u dat uw zoon of dochter over zich heen laat lopen? Met een weerbaarheidstraining van ABpsyon leert uw kind essentiële vaardigheden waarvan hij of zij een leven lang profiteert. In het afgelopen decennium zijn er meer dan 500 kinderen en ouders hierdoor geholpen.