Quad adventure
Image default
Groothandel

Ontvang kleuradvies bij deze allround verfwinkel in Turnhout

In iedere woning is er wel eens behoefte aan een frisse wind door de ruimtes. Denk aan nieuwe meubels in de slaapkamers, een nieuwe loungeset om heerlijk in de tuin te zitten en een nieuwe kleur op de muren van de woonkamer. Soms kan het echter heel moeilijk zijn om te beslissen welke kleur bij jouw ruimtes past. Belangrijke factoren hierbij zijn de beschikbare ruimte, je huidige meubels, je interieurstijl en de lichtinval. Door dit allemaal op elkaar af te stemmen, creëer je een inrichting die veel ruimtelijker aandoet dan het daadwerkelijke oppervlakte van de ruimte.  

Maak gebruik van handige tips en tricks voor jouw doe-het-zelfproject

Een kleur- en stijladvies wil je natuurlijk graag ontvangen van een professional op het gebied van interieurstijlen en -inrichting. Schoeters in Kasterlee, vlak bij Turnhout, is meer dan alleen een verfwinkel. De eigenaren van deze verfwinkel helpen je graag om jouw huis in de buurt van Turnhout prachtig in te richten. Zij geven bijvoorbeeld advies aan de hand van enkele duidelijke foto’s wanneer je met een doe-het-zelfproject aan de slag gaat. Wist je bijvoorbeeld dat het gebruiken van hoogglansverf kan zorgen voor meer lichtreflectie in je ruimte waardoor de kamer optisch groter lijkt? Een van de nadelen is wel dat deze soort verf alleen mooi is op volledig effen muren zonder onregelmatigheden. Deze tips zijn tricks zijn heel belangrijk wanneer jij het beste uit jouw woning wilt halen.

Vertrouw op de vakman

Het motto van verfwinkel Schoeters in Kasterlee is niet voor niets ‘Verf en behang van de vakman”; de eigenaren zijn schilders die in de wijde omgeving van Turnhout al vele projecten hebben mogen realiseren. Wil je graag familie of vrienden een kleur- en stijladvies cadeau doen? Deze cadeaubon is af te halen in de verfwinkel van Schoeters, maar is ook eenvoudig online te bestellen als je niet in de buurt van Turnhout woont. Jouw verf- of behangklus komt altijd tot een goed einde met de hulp van deze vakmannen.

https://www.schoetersbvba.be/