Quad adventure
Image default
Business

Tijdens jouw rijexamen bij rijschool Delft

Fouten die je niet wilt maken tijdens jouw rijexamen van de rijschool Delft

Wanneer je genoeg rijlessen Delft hebt volgebracht is het tijd om op te gaan voor jouw rijbewijs, en dit houdt in dat je examen zult moeten doen. Er zijn enkele fouten die regelmatig gemaakt worden en die jou jouw rijbewijs kunnen kosten, probeer deze dus te vermijden.

Een eerste fout is dat je overdreven voorzichtig gaat rijden, en dan vooral te langzaam gaat rijden. Je moet natuurlijk niet harder rijden dan de maximale toegestane snelheid, maar te langzaam rijden is ook gevaarlijk.

Een andere fout, waarbij je eigenlijk ook te voorzichtig rijdt, is inhalen zoveel mogelijk vermijden. Wanneer je constant rechts blijft zitten, en dus ook langzaam rijdt, laat je eigenlijk aan jouw examinator zien dat je bang bent in het verkeer, en dat is niet de bedoeling.

 

 

 

 

Hoe pak je bijzondere verrichtingen aan tijdens je rijexamen?

Wanneer je geen tussentijdse toets gedaan hebt tussen jouw rijlessen Delft door dan moet je tijdens jouw rijexamen ook twee bijzondere verrichtingen uitvoeren, maar hoe pak je dit slim aan?

Als eerste is het belangrijk dat je tijdens deze bijzondere verrichtingen niet alle aandacht op het trucje vestigt, je moet de rest van het verkeer ook in de gaten blijven houden en goed blijven kijken. Zo laat jij de examinator zien dat je dit soort verrichtingen makkelijk aankunt.

Maar je moet niet te snel proberen te gaan, hierdoor maak je sneller fouten, bovendien is het onnodig om bijzondere verrichtingen snel uit te voeren.

Voor alle informatie over je rijlessen delft kan je het beste bij het CBR wezen.

http://drivercompany.nl/rijschool-delft/