Quad adventure
Image default
Eten en drinken

Zoek niet verder naar de ideale catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest

Iedereen weet dat een feest zoveel beter is met heerlijk eten en drinken. Wanneer dit niet in orde is, zullen de gasten zich een stuk minder comfortabel voelen en dat zal de sfeer niet ten goede komen. Om ervoor te zorgen dat uw feestelijke gelegenheid voorzien is van heerlijke lekkernijen, is het verstandig om beroep te doen op een ervaren cateraar. JÖRD is dan ook de perfecte traiteur om de catering te verzorgen op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest. In beide gevallen kijken ze namelijk allereerst naar hoe het evenement er zal uitzien. Wellicht heeft u al een locatie uitgekozen of heeft u inspiratie opgedaan bij gelijkaardige gelegenheden van familie en vrienden. Deze informatie zal uitermate van pas komen bij het verzorgen van de perfecte catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest van deze traiteur.

Eten en drinken dat past

Hoewel JÖRD werkt met bepaalde formules, is het zeker mogelijk om hierbij bepaalde aspecten te modificeren aan uw feestelijke gelegenheid. Zo willen zij er zeker van zijn dat de manier waarop het eten wordt opgediend of gepresenteerd volledig past in het totaalplaatje van het evenement. De traiteur is zo bijvoorbeeld bewust van het feit dat een walking dinner vaak de ideale formule is voor een bedrijfsfeestje. Uw gasten kunnen namelijk gaan en staan waar ze willen zonder ook maar een gang te missen. Met meerdere kleinere gangen is het voor de gasten ook mogelijk om ze makkelijk staand te consumeren. Bij de catering van een huwelijksfeest is een buffet of à table service de betere optie. Hierbij luisteren de medewerkers graag naar welke gerechten u wenst en bieden ze advies op basis van eerdere ervaringen.

Waar wacht u nog op?

Maak de juiste keuze en schakel JÖRD in als traiteur voor de catering van uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Zij zorgen ervoor dat u zorgeloos samen met de feestgasten kan genieten van heerlijk eten en drinken. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met de medewerkers van dit bedrijf en maak een afspraak.