Quad adventure
Image default
Mode en Kleding

7 tips bij het kopen van een handtas

1. Duurzaamheid- Hoeveel je ook van plan bent aan een tasje uit te geven, je wilt er zeker van zijn dat het tasje waard is wat je ervoor betaalt. Inspecteer het materiaal, de naden en de ritsen. Als er tekenen van slijtage, scheuren of zwakte aan de tas zijn, zal het waarschijnlijk geen tas zijn waar je veel kilometers mee zult maken.

2. Grootte- Denk na over de eerste levensbehoeften die je altijd in je tas bewaart en zorg ervoor dat je handtas genoeg ruimte heeft om ze te herbergen. Als in je handtas het hoogstnoodzakelijke niet past, verslaat dat het doel van het ronddragen van een tas. Afhankelijk van of je de tas op je werk gaat gebruiken of als je de stad in gaat, kun je bepalen welke maat voor jou het meest zinvol is.

3. Kleur- Als je een handtas koopt is het belangrijk er een te vinden die goed bij je garderobe past. Als je een tas koopt die niet goed bij je stijl past, zul je merken dat je meer geld uitgeeft aan een nieuwe garderobe om hem aan te passen, of erger nog, hem nauwelijks gebruikt. Houd ook rekening met je eigen onhandigheidsfactor; veto zeker een lichtgekleurde tas als je de neiging hebt te morsen.

4. Functionaliteit- Alvorens een handtas te kopen moet je er rekening mee houden hoe veilig je spullen erin bewaard zullen worden. Als je een stadsmeisje bent, of gewoon in de buurt van massa’s mensen, is een rits- of knoopsluiting een verstandige keuze om morsen of gestolen goederen te voorkomen.

5. Draagbaarheid- Een handtas is bedoeld om rondgedragen te worden en het is belangrijk dat je bedenkt hoe je je handtas het liefst draagt. Draag je je tas liever op je schouder of op de holte van je arm? Overweeg de lengte van de handvatten en hoe ze samenvallen met hoe je je tas graag draagt.

6. Kwaliteit- Hoewel je mooie aanbiedingen kunt krijgen, moet je er wel zeker van zijn dat de kwaliteit van de tas nog steeds aanwezig is. Het kan de moeite waard zijn om iets extra uit te geven om de levensduur van je aankoop te verzekeren. Als je een beetje een spiekbriefje wilt om je bij die beslissing te helpen, is een benadering het berekenen van de “kosten per slijtage”, die je kunt bepalen door de prijs van een artikel te delen door het aantal keren dat je het denkt te zullen gebruiken.

Het zal je niet verbazen dat de kosten per gebruik voor een duurdere handtas soms lager zullen zijn dan voor een goedkope handtas, vanwege de kwaliteit en de duurzaamheid. Onderzoek je mogelijkheden waardoor je misschien een tas van hogere kwaliteit kunt kopen dan je budget gewoonlijk toelaat.

7. Stijl- Als je een handtas zoekt die je vele seizoenen zult kunnen gebruiken, probeer dan overdreven trendy handtassen te vermijden die je een paar maanden tevreden zult dragen, maar die waarschijnlijk volgend jaar op de stapel van mogelijke Halloweenkostuums zullen belanden. Trendy portemonnees hebben vaak meer versieringen (franjes, knopen, groot hang- en sluitwerk) dan een meer klassieke, strakke stijl.