Quad adventure
Image default
Dienstverlening

Besteed uw hotelinrichting uit aan dit ervaren bedrijf

De inrichting van een hotel en de hotelkamers, zijn ontzettend belangrijk voor de sfeer en beleving. Een hotel moet er verzorgd uitzien, evenals de kamers waar de overnachtingen plaatsvinden. Laat u deze zorgen uit handen nemen en schakel Sutherland Design in voor de design inrichting van uw hotel. Dankzij de jarenlange ervaring van dit bedrijf, weten zij precies waar de mogelijkheden liggen voor uw hotelinrichting.

Een design inrichting met oog voor detail

Dit bedrijf houdt de ontwikkelingen in hun vakgebied nauwkeurig in de gaten, zodat ze daar te allen tijde op in kunnen spelen. Ze spreken al uw wensen en eisen met u door en zetten dit om in een hoogwaardig design voor uw hotelinrichting. Daarnaast denkt Sutherland Design na over ieder detail van de design inrichting. Zij vinden het enorm belangrijk dat de kamers dezelfde uitstraling hebben als de rest van het hotel, zodat er een duidelijke eenheid en sfeer ontstaat waar uw gasten zich prettig in voelen. Zij zorgen niet alleen voor een prachtig design voor de inrichting van het hotel en de hotelkamers, maar ze blijven ook de nadruk leggen op comfort en beleving. Wanneer u Sutherland Design inschakelt voor uw hotelinrichting, bent u verzekerd van succes en uiterst tevreden gasten.

Een bedrijf wat al vele hotelinrichtingen op hun naam heeft staan

Sutherland Design heeft al menig hotelkamer inrichting mogen verzorgen. Deze design inrichting vindt u terug in bijvoorbeeld The Plaza Hotel in Antwerpen, De Koophandel in Delft en Hotel Mardaga in As. Of u nu een modern design wil toepassen in uw hotelkamers of juist meer een klassieke sfeer zoekt, deze experts maken het allemaal voor u mogelijk. Bespreek uw wensen met hen en vraag naar de geheel vrijblijvende offerte op maat. Zij plannen vervolgens graag een kennismakingsgesprek met u in en gaan aan de slag met uw ideale hotelinrichting.