Quad adventure
Image default
Woning en Tuin

Laat een betonplaten oprit plaatsen

Wilt u graag een betonplaten oprit aanleggen? Zoekt u een bedrijf dat weet van wanten als het op beton aankomt? Dan moet u bij Betonal zijn. Zij ontwikkelen grote buitentegels van hoge kwaliteit. Al 40 jaar maken ze unieke betonproducten voor binnen en buiten. Beton past perfect bij gebouwen die klasse uitstralen en ligt volledig in lijn met wat architecten vandaag de dag ontwerpen. Bij hen moet u zijn als u een prachtige oprit wilt plaatsen: zij brengen het mooiste in beton naar de oppervlakte!

Thuis komen via een designoprit

De betonplaten zijn ontzettend duurzaam en perfect te gebruiken als oprittegel. Met hun minimalistische uitstraling passen ze perfect bij moderne gebouwen, maar passen ze ook zeker bij een tijdloze woning. De tegels wateren perfect af en deze specialisten in beton kunnen de grootte én de dikte ook aanpassen. De hoogwaardige beton die ze bij Betonal ontwikkelen voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Door de grootte van de tegel is er een minimum aan voegen op uw betonplaten oprit. En toch zorgen de platen voor een perfecte afwatering. Uw betonplaten oprit zal exclusief ogen, bijzonder lang meegaan en vergt heel weinig onderhoud.

Dé kenners van beton

Betonal behoort tot de absolute top van designbeton. Ze ontwikkelen ook trappen, keuken -en badkamermeubels en zo veel meer. U kan betonconcepten bewonderen en inspiratie op doen in de toonzaal van Betonal. Uw betonplaten oprit kan trouwens leiden naar een prefabgarage die zij bij u laten plaatsen. De garages worden in hun volledigheid geplaatst. Betonal leent altijd een luisterend oor aan hun klanten en adviseren dan. De behoefte van de klant staat bij hen altijd centraal. Bovendien gaat er altijd een uitvoerige studie vooraf aan het plaatsen. Daarom hebben raden we ze ten zeerste aan, voor iedereen die een betonplaten oprit of andere prefabbeton wilt plaatsen!

https://www.betonal.be/