Quad adventure
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met een plasma cleaner van dit bedrijf reinigt u een brede waaier aan materialen

Traditionele reinigingsproducten zijn vaak slecht voor het milieu en voor onze eigen gezondheid. Toch blijven we deze regelmatig gebruiken in de industrie om glas, kunststof en zelf metaal te reinigen wanneer deze materialen vuil zijn. Echter bestaat er een doeltreffend en veiliger alternatief: reinigen met een plasma cleaner. Een plasma cleaner kan worden gebruikt in heel wat sectoren in de bedrijfswereld voor de oppervlaktereiniging van verschillende materialen.

Ontdek de voordelen van een plasma cleaner

Een plasma cleaner gebruiken om materialen te reinigen, levert u heel wat voordelen op ten opzichte van een reiniging met traditionele middelen. Zoals aangegeven zijn die traditionele middelen vaak schadelijk voor het milieu. Dit omdat ze solventen bevatten of andere schadelijke bestandsdelen zoals trichloorethyleen. Plasma is echter niet schadelijk voor het milieu of uw gezondheid en kan dus probleemloos worden ingezet. Bovendien is een reiniging met een plasma cleaner doeltreffender; traditionele middelen verwijderen vaak enkel minimale hoeveelheden organisch materiaal. Een plasma cleaner verwijdert organische vetverontreiniging zeer doeltreffend. Dit leidt tot een superschoon oppervlak dat beter te bevochtigen is, voor een betere verlijming of soldering. Ook de treksterkte ligt hierdoor hoger dan bij een reiniging met traditionele middelen.

Huur of koop een plasma cleaner voor een efficiënt en rendabel reinigingsproces

Vervaardigt u elektrische componenten, medische implantaten of producten met rubber-metaalverbindingen? Dan is een plasma cleaner het perfecte reinigingsmiddel. Wilt u ook gebruikmaken van deze cleaners? Dan kunt u een plasma cleaner kopen bij Sinvacon uit Gavere. U heeft daarbij de keuze uit lagedruk- en atmosferische plasmasystemen. Heeft u slechts voor een korte tijd een cleaner nodig of wilt u eerst testen of een plasma cleaner doet wat hij belooft? Dan kunt u er ook een huren bij Sinvacon. Ontdek de verschillende mogelijkheden en contacteer het bedrijf voor meer informatie. U vindt de contactgegevens van deze specialist in plasmabehandeling op de website van het bedrijf.

https://www.sinvacon.be