Quad adventure
Image default
Woningen

Ramen en kozijnen

APPARTEMENT VOORBEREIDING VOOR PLASTIC RAAMINSTALLATIE.
We bieden kunststof ramen goedkoop aan, omdat we de tijd en het geld van onze klanten waarderen, we beschermen uw gezondheid en gemoedsrust. Daarom bieden we een volledig dienstenpakket aan voor de voorbereiding van gebouwen voor installatiewerkzaamheden, evenals de installatie van nieuwe PVC-ramen “turnkey” binnen slechts één dag. Ons installatieteam zal alles vakkundig en zo schoon mogelijk doen, maar het plaatsen van een raam is een constructiewerk en is niet compleet zonder vuil en stof, dus het is noodzakelijk om de ruimte van tevoren klaar te maken voor plaatsing. U zult een aantal zorgen uit handen moeten nemen en wij zullen helpen om de veiligheid van meubels en interieurdecoratie te waarborgen.

Klanten van ons bedrijf zijn mensen van verschillende leeftijden: gepensioneerden, jonge stellen met kinderen, zakenmensen, en velen van hen hebben niet de tijd of het fysieke vermogen om ruimte voor te bereiden, meubels te verplaatsen, de vloer en meubels te sluiten. Het bedrijf biedt zijn klanten een dergelijke service. Ons team zal binnen een volledige reeks voorbereidende werkzaamheden uitvoeren: ze zullen alle kleine voorwerpen, meubels en apparatuur verpakken met een speciale dikke folie, de vloerbedekking beschermen tegen vuil en beschadiging met folie en hardboard. Het appartement voorbereiden op de installatie van kunststof ramen Bovendien zullen onze jongens de eigenaren helpen meubels en meubels naar een andere plaats te verplaatsen, kroonluchters en zelfs gordijnen te verwijderen. Alle werkzaamheden worden vakkundig en stipt uitgevoerd om zo snel en gemakkelijk mogelijk aan de slag te gaan.

Voor de komst van het installatieteam, dient u zich voor te bereiden en een aantal werkzaamheden uit te voeren:

Maak zoveel mogelijk ruimte vrij op de trap, in de gang en in de ruimte waar gewerkt gaat worden. Werknemers moeten vrij kunnen bewegen, de oude structuur verwijderen, een nieuw venster plaatsen en apparatuur plaatsen. Zorg ervoor dat installateurs toegang hebben tot een stopcontact in de buurt of zorg voor een vervoerder.
Als je vrienden wilt blijven met je buren, is het beter om degenen die meestal thuis zijn te waarschuwen dat ze een beetje van het geluid van de stoot zullen moeten doorstaan. We zijn beschaafde mensen.
Probeer voor deze dag dieren en kinderen weg te houden van lawaai en stof.
Haal de gordijnen van het oude raam af, ze komen nog goed van pas. Haal de bloemen van de vensterbank, verwijder de planken. Verwijder alle gedenkwaardige, waardevolle en breekbare voorwerpen van het meubilair in de kamer.
vervanging van ramen in een appartement, hoe voor te bereiden Al het resterende vuile werk wordt gedaan door ons montageteam, en in slechts één dag ontvangt u een afgewerkt product op een turnkey-basis en ’s avonds geniet u van de stilte en witheid van nieuwe vensters.

Het bedrijf geeft om zijn klanten en beschermt zijn reputatie als solide en betrouwbare organisatie, daarom nemen wij ook na het afronden van het raam een ​​deel van uw zorgen uit handen. Wij bieden onze klanten absoluut gratis diensten aan voor het verwijderen van het oude raam en het opruimen van bouwafval. Na alle installatiewerkzaamheden hoef je alleen maar het nieuwe raam te wassen en nat te reinigen in het appartement.

 

Ramen en kozijnen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/