Quad adventure
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit is de top 3 vakantiebestemmingen van 2019

Ieder jaar zijn Spanje, Frankrijk en Griekenland de meest populaire vakantiebestemmingen. Maar er zijn ook vaak nieuwe bestemmingen die extra aangeprezen worden. Ook dit jaar is er weer een top 3 samengesteld van de vakantiebestemmingen die in 2019 absoluut bovenaan het lijstje moeten staan. Deze vakanties kun je onder andere via D-reizen boeken. Wil je een vakantie naar een van deze bestemmingen boeken via D-reizen maar heb je geen ervaring met deze reisorganisatie? Lees de ervaringen en reviews van D-reizen hier. Zo krijg je een goed beeld van hoe anderen een reis met deze organisatie ervaren hebben.

Cuba

Het kleurrijke Cuba wint de laatste jaren aan populariteit, en dat is niet opmerkelijk. Dit land heeft voor ieder wat wils met een rijke geschiedenis en een schat aan historische ontdekkingen, maar ook zon, zee en strand. Vooral hoofdstad Havana is een absolute aanrader.

Finland

Ook Finland leent zich voor perfecte vakanties, zoals stedentrips en gave wintervakanties. Je kunt hier in de winter allerlei onvergetelijke activiteiten ondernemen, zoals met de sneeuwscooter door de natuur, of met een slee door de bergen. Je kunt hier natuurlijk ook het wonderlijke fenomeen ‘noorderlicht’ bekijken.

Sri Lanka

Dit land is een van de parels van Afrika. Het eiland is enorm veelzijdig en biedt van alles voor de avontuurlijke vakantieganger. Zo kun je gave tours maken door de wildernis met een jeep of juist genieten op een van de tropische locaties aan het strand.