Quad adventure
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een veilige opslag van waardevolle spullen in smart lockers

Op werkplaatsen waar met vele mensen gewerkt wordt, is het fijn om een plekje te hebben waar u al uw waardevolle spullen kan opslaan. Lockers zijn hiervoor een populaire oplossing. Met een sleuteltje op zak weet u zeker dat u alles achter slot en grendel hebt zitten terwijl u aan de slag gaat. Maar wat als u het sleuteltje kwijtraakt? Of de sleutel breekt af terwijl u uw locker wilt ontgrendelen? Dit zijn frequente ongemakken die u heel eenvoudig kunt vermijden door te investeren in smart lockers. Dit type locker maakt een einde aan de onhandigheden van de traditionele kluisjes en biedt de ultieme gebruiksvriendelijkheid. Maak daarom de juiste keuze en kies voor de smart lockers van Eurobox Continental.

Pas het systeem aan volgens uw voorkeuren

Kiest u voor smart lockers van Eurobox Continental? Dan bieden zij verschillende mogelijkheden om het gehele systeem aan te passen aan uw omstandigheden. Zo kiest u voor een van de beschikbare ontgrendelsystemen. Bij bijvoorbeeld een stand-alone systeem hebben de smart lockers een elektrische sluiting die geopend wordt op basis van een pas en passcanner. Tevens is het mogelijk om een centraal pasbeheer in te stellen, waarbij een centrale beheerder iedereen een eigen locker kan toewijzen met een bepaalde pas. Zou u graag willen vertrouwen op een volledig digitaal vergrendelsysteem? Dan is een web-based variant het meest geschikt. Als u zich verdwaalt voelt in het aanbod, dan staan de medewerkers van Eurobox Continental altijd klaar om u te voorzien van advies op maat.

Contacteer de specialisten

Bied werknemers of bezoekers de gemakkelijke en betrouwbare optie van smart lockers voor het opbergen van hun waardevolle spullen. Eurobox Continental installeert deze innovatieve systemen precies zoals u dat wilt. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen met hen voor een offerte. Ook bij vragen of advies zullen de ervaren medewerkers u graag te woord staan.

https://eurobox.be/smart-lockers/smart-lockers/

Gerelateerde artikelen

Schakel de hulp in van een boekhouder uit regio Nijmegen bij het doen van de administratie

Met een plasma cleaner van dit bedrijf reinigt u een brede waaier aan materialen

Vind de bedrijfsautoverzekering die bij u past