Quad adventure
Image default
Gezondheid

Incontinentiemateriaal op maat

Heb je tegenwoordig als maar vaker last van incontinentie? Dat is uiteraard erg vervelend. Het niet kunnen ophouden van urine of stoelgang zorgt namelijk dat je erg moeilijk een normaal leven kunt lijden. Tegenwoordig bestaan er echter veel soorten incontinentiemateriaal, zodat jij toch zoveel mogelijk normaal van het leven kunt genieten. Tomcare is een specialist op het gebied van incontinentiemateriaal en heeft een ruime voorraad voor verschillende gradaties. Ontdek wat ze allemaal te bieden hebben.

Wie heeft last van incontinentie?

Vaak wordt gedacht dat incontinentie enkel voorkomt bij ouderen. Hoewel deze problemen inderdaad het frequentst zijn bij bejaarden, zijn zij zeker niet de enigen die met deze lastige aandoening te maken krijgen. Zo komen incontinentieproblemen ook geregeld voor bij vrouwen die net bevallen zijn. In hun geval is dat meestal stress- of druppelincontinentie. Bij mannen ouder dan 40, heeft gemiddeld een op tien last van deze aandoening. Ten slotte kunnen ook kinderen last hebben van plasproblemen. Iedereen kan dus te maken krijgen met deze aandoening. Gelukkig heeft Tomcare een ruim aanbod aan incontinentiemateriaal.

Een ruim aanbod aan oplossingen

 Afhankelijk van de ernst, heeft deze specialist producten met verschillende absorptiegraden. Zo hebben ze:

  • Inlegverbanden
  • Netbroekjes
  • Optrekbroekjes
  • Inlegluiers
  • Luiers met heupband
  • Onderleggers voor je bed

Jammer genoeg gebruiken de verschillende merken een andere manier om de absorptiegraad aan te geven. Het is dus vaak een kwestie van te proberen en zo te zien welk merk en materiaal het best aansluit bij jouw specifieke aandoening. Je kan uiteraard gerust advies vragen aan de experten van Tomcare.

Plaats je bestelling

Wil je weer gezellig op pad kunnen zonder je zorgen te hoeven maken? Het materiaal dat Tomcare aanbiedt is niet alleen van erg hoge kwaliteit, het is ook nog eens erg discreet. Zo hoeft niemand iets te weten van je aandoening en kan jij gewoon terug genieten. Plaats je bestelling via hun webshop!

https://www.tomcare.be/nl/