Quad adventure
Image default
Business

Luchtreinigers op maat van uw situatie en behoeften

Het is belangrijk dat een pand of een huis over een goede luchtreiniging beschikt. Als dit namelijk niet in orde is, dan kan het zomaar eens voorkomen dat je last krijgt van de luchtwegen. Dat is natuurlijk al helemaal vervelend voor mensen die al last hebben van slechte longen of mensen die astma hebben. Je kunt dan ook gaan voor luchtreinigingsadvies, zo weet je namelijk zeker dat het wel goed zal komen bij jou thuis of bij jou op het werk. Luchtreinigeradvies is een onafhankelijke partij die elke keer voor jou persoonlijk de situatie bekijkt. Wij hebben geen overeenkomsten gemaakt met producenten, hierdoor zijn wij steeds in staat om de beste luchtzuiveringsoplossing voor jouw persoonlijke situatie te verzorgen. Een geheel individuele situatie wordt zo geanalyseerd, zo weet je precies wat de problemen en doelstellingen zijn.

 

 

Speciale analyse voor jouw situatie:

Los van de verschillende allergenen (deeltjes waarvoor je allergisch kan zijn) en pathogenen in de lucht (deeltjes waar je ziek van kan worden), geldt dat: hoe groter het deeltje, hoe vuiler de lucht en hoe groter het gevaar voor je luchtwegen en je gezondheid. Diverse processen van luchtreiniging verschillen in efficiëntie om allerlei deeltjes uit de lucht weg te halen. Het is daarom belangrijk om te kijken welke microscopisch kleine luchtdeeltjes je nu eigenlijk wilt verwijderen.

Op maat van jouw omstandigheden, persoonlijk advies

De omstandigheden van een huishouden kunnen nogal verschillend zijn: van vuil en vocht tot rook en ongewenste geuren, en andere diverse types deeltjes die je kunt vinden in een huis. Vooraleer je een luchtreiniger in huis laat plaatsen, moet je sommige vragen beantwoorden. Welke deeltjes hebben een irriterende invloed op jouw gezondheid? Welke omstandigheden gelden er bij jou thuis? Welke invloed hebben deze op de mogelijke werkzaamheid van de reiniging? Sommige luchtreinigers hebben een voorfilter die grote deeltjes stof weghaalt voordat deze de echte filter laten verstoppen.

De luchtreiniging die precies bij je past

Er zijn ontelbare modellen luchtreinigers op de markt en ze bestaan in verschillende groottes. Groter is niet altijd handiger of beter bij het reinigen van de lucht in huis. Kies eerst op basis van de werkzaamheid, de karakteristieken van het toestel en jouw persoonlijke voorkeur, dan pas voor het uiterlijk.

De plaatsing van de luchtreiniger kan ook een invloed hebben. Sommige reinigers moeten op een minimale afstand van de muur en raam staan om goed te werken. Zo moet je hier wel op letten bij het kopen van een luchtreiniger. Contacteer ons als je nog meer vragen hebt over de reiniging. Bij ons kun je dus terecht voor een luchtreiniging die precies aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Mocht je nu al meer informatie willen over deze service dan kun je naar luchtreinigeradvies gaan. Zo weet je precies wat wij doen en wat je bij ons allemaal kunt verwachten met betrekking tot het advies. Hopelijk zien we jou snel weer terug!