Quad adventure
Image default
Business

GPS Tracker

Een GPS Tracker kan een grote bijdrage hebben aan een bedrijf. Een GPS Tracker wordt geplaatst in een auto of vrachtwagen, waarna deze met behulp van een track and trace systeem gevolgd kan worden.

 

Track & Trace internationaal

Wanneer een auto geen GPS Tracker en dus ook geen track and trace systeem heeft, ben je als werkgever afhankelijk van de chauffeur. De chauffeur rapporteert hoe lang hij over een rit heeft gedaan en welke route hij heeft genomen. Dit valt echt echter niet te controleren. Het kan zijn dat de chauffeur een omweg heeft genomen of niet het goede schema heeft gereden. Dit kan ervoor zorgen dat de lading niet helemaal goed aankomt of te laat aankomt. Dit kan grote gevolgen hebben voor een bedrijf. Daarnaast letten chauffeurs vaak niet goed op de lading. Ze stappen in de vrachtwagen of auto en gaan rijden, maar houden niet de vracht goed in de gaten. Hierdoor kunnen er problemen ontstaan. Ook in het buitenland is het lastig om te weten of een gereden route klopt. Je kan tenslotte niet alle wegen in het buitenland kennen.

 

GPS Tracker van Global Trackmarks

Global Trackmarks heeft slimme track and trace systemen, waardoor je de vracht ook in de gaten kan houden. De track & trace is internationaal, waardoor je deze ook in het buitenland kan gebruiken. Zo is er een GPS Tracker die de temperatuur in de gaten houdt. Wanneer de temperatuur de koud of te warm wordt, zal het een waarschuwingssignaal afgeven. Dit is handig, wanneer bijvoorbeeld ijs wordt vervoerd. Ook komt dit van pas als iets juist warm gehouden moet worden. Naast de temperatuurfunctie kun je met een GPS Tracker natuurlijk ook aan de rittenregistratie werken. Het track and trace systeem is zeer nauwkeurig, waardoor je precies kan zien hoe de chauffeur heeft gereden. Hierdoor weet je met behulp van de GPS Tracker van Global Trackmarks altijd zeker dat de chauffeurs optimaal gebruik maken van de tijd.

 

https://www.globaltrackmarks.nl/