Quad adventure
Image default
Business

Auto verkopen zonder keuring

 

Eenvoudig en snel uw auto verkopen zonder keuring, dat is mogelijk met een autoveiling. Normaal is een keuring voor verkoop verplicht wanneer u een auto wil verkopen. Via een autoveiling omzeilt u deze regel en kunt u probleemloos de auto verkopen. Lees daar meer info in dit artikel.

Groot netwerk aan autobedrijven

Een autoveiling is op basis van een groot netwerk aan autobedrijven. De autobedrijven bestaan uit dealers, specialisten, garagisten en schadeherstel bedrijven. Ook zijn er een aantal bedrijven aangesloten welke gespecialiseerd zijn in de export. Vaak wordt een auto verkocht zonder keuring voor verkoop wanneer de verkoper geen tijd heeft om de auto te laten keuren of dat de auto gebreken heeft waardoor een keuring voor verkoop een kostbaar iets wordt. Wat uw reden ook is, u kunt probleemloos en snel uw auto verkopen zonder keuring.

Snel en efficiënt

De autoveiling werkt snel en efficiënt. U meldt de auto aan en deze komt vervolgens in de veiling te staan. De aangesloten autobedrijven worden automatisch op de hoogte gebracht en het bieden kan beginnen. Na 24 uur sluit de veiling automatisch en kan men niet meer bieden. Doordat de veiling slechts 24 uur duurt wordt er vaker geboden omdat men ook over elkaar heen gaat bieden. Goed voor u want hierdoor wordt het bod beter. Zodra de veiling is afgelopen wordt het hoogste bod kenbaar gemaakt en kunt u daarop reageren. U kunt het bod accepteren of afwijzen. Wat u ook beslist, in beide gevallen kost het u niets. U heeft 3 dagen de tijd om hier over na te denken. Wacht u te lang dan vervalt het bod. Reageert u op tijd dan kunt u de auto verkopen voor het genoemde bod. Bij acceptatie worden de gegevens uitgewisseld van koper en verkoper om een afspraak in te plannen. U bepaald vervolgens wanneer de koper de auto bij u thuis komt afhalen voor de afgesproken prijs.

Gratis auto verkopen zonder keuring? Nu weet u wat u te doen staat.