Quad adventure
Image default
Business

Specificaties achteruitrijcamera

Vaak zorgt het achteruitrijden bij veel mensen voor veel onzekerheid. Dit kan onnodig tot veel ongelukken leiden. Er zijn veel achteruitrijsystemen te vinden op de markt. Zo biedt van Zwitserland een ruim assortiment van verschillende achteruitsystemen geschikt voor verschillende situaties. Zo bieden ze camerasystemen aan die geschikt zijn voor verschillende industrieën maar ook de gewone consument. Een dergelijk camerasysteem bestaat voor uit een monitor, bekabeling en natuurlijk de camera. Er zijn verschillende aspecten waar een achteruitrijcamera aan moet voldoen.

Het is zeer belangrijk dat een achteruitrijcamera bestendig is tegen stof, water en shock. Het kan namelijk zo zijn dat je in een storm te recht komt. De camera kan dus in aanraking komen met veel water. Het is dan ook wel handig als de camera wel blijft werken. Hetzelfde geld bijvoorbeeld wanneer je in een hagelstorm terecht komt. De achteruitrijcamera moet wel tegen een stootje kunnen. Ook in de winter hebben we vaak te maken met vorst. Daarom kan een verwarmde achteruitrijcamera ook handig zijn. Hierbij kan de camera goed blijven werken, ook al zit het niet mee met het weer. Daarnaast ervaren veel mensen juist in de nacht een beperkt beeld. In de nacht rijden is vaak heel anders dan overdag rijden. Ook in de nacht moet er achteruitgereden worden. Daarom biedt van Zwitserland ook camera’s met een infrarood zicht. Hierdoor kun je ook in de nacht makkelijk achteruitrijden. Daarnaast is er ook een spiegelfunctie waardoor het mogelijk is om zelf te kiezen of je het beeld gespiegeld wilt hebben of niet.

Achteruitrijden hoeft geen obstakel te zijn. Voor zowel consumenten als verschillende bedrijven zijn er geschikte www.vanzwitserland.nl systemen. Een achteruitrijcamera kan uitkomst bieden in bijvoorbeeld de agrarische, industriële en scheepvaart sector. Ook worden ze bijvoorbeeld al gebruikt voor de defensie, transport en reinigingsvoertuigen. Voor consumenten kunnen achteruitrijcamera’s gebruikt worden voor campers, caravans en pleziervaart.

http://www.vanzwitserland.nl/