Quad adventure
Image default
Bedrijven

Ontwikkel de beste proefversie bij product innovatie en product engineering met deze specialist

Bij product innovatie en product engineering heeft u veel aandacht voor het design. Hierbij zorgt u voor een uitstekend eindresultaat met een goede combinatie van techniek en esthetiek. Kies daarom voor industrieel design door iDnA. Dit professioneel ontwerpbureau helpt u bij het kiezen van het beste ontwerp. Uw ontwerp wordt vervolgens in een 3D-tekening gegoten en daarna wordt er een proefversie ontworpen. Bij elke stap is er een grondige analyse gedaan van de sterktes en de zwaktes van uw product met diverse testopstellingen. Zo wordt ook uw proefversie tot in de kleinste details uitgewerkt. U laat de pilootontwerpen ook altijd assembleren door de professionals van iDnA. Zo heeft u maar één partij nodig voor het gehele productieproces.

Ga voor een zinvolle product innovatie en product engineering voor uw bedrijf

Het is belangrijk om een zinvol product te ontwikkelen wanneer u als ondernemer of bedrijf iets nieuws op de markt wilt brengen. Met andere woorden, het product moet nuttig zijn voor de gebruiker. Bij iDnA, een technisch ontwerpbureau en onderzoekspartner bij een innovatietraject, wordt ervoor gezorgd dat uw product innovatie of product engineering voldoet aan uw verwachtingen en aan die van uw klanten. Hierbij wordt er altijd gestreefd naar een haalbaar resultaat om uw bedrijf verder te laten groeien. De professionele medewerkers van iDnA helpen u dan ook graag bij elke stap van het ontwikkelingsproces, van de eerste productschetsen tot aan de uiteindelijke realisatie van uw product. Hierbij wordt er bij elke stap gebruikgemaakt van een kritische toetsing aan de hand van verschillende parameters.

Een genadeloze doorlichting door een externe partner bij product innovatie en product engineering

Bent u blij dat uw onderneming plannen heeft om meer in te zetten op product innovatie en product engineering? Is er al sprake van verschillende mogelijke ontwerpen ? Dan is het belangrijk dat er voor het beste ontwerp gekozen wordt. Hierbij is het een goed idee om de kennis en ervaring van een ontwerpbureau als iDnA in te schakelen. Deze professionals zorgen voor een kritische toetsing en evaluatie bij elke stap van het proces. Sterkteberekeningen en testmodellen brengen soms nieuwe elementen aan het licht, waar u vervolgens weer op kunt inspelen. Zo heeft u op het einde van het traject altijd het best mogelijke product.