Quad adventure
Image default
Bedrijven

Professionele verhuur van geluid installaties voor evenementen in Rotterdam

Organiseert u een evenement in Rotterdam of omgeving? Dan is geluid misschien wel het belangrijkste van het evenement. Want zonder muziek of een goede muziekinstallatie komt de essentie van het evenement al snel niet goed over. Daarom kiest u voor het verhuur van geluid voor de verhuur door Lion Facilitair B.V. uit Rotterdam. Dan weet u in ieder geval dat het niet aan het geluid zal liggen. Professionele vakmannen zorgen voor deskundig licht en geluid. Zo wordt uw evenement gegarandeerd een onvergetelijk feest!

Complete verhuur van geluid in Rotterdam en omgeving

Wanneer u het geluid van uw evenement wilt regelen, komt daar meer bij kijken dan u denkt. Zo heeft u ook speakers, monitors en versterkers nodig. En wilt u het publiek welkom heten of een artiest aankondigen? Dan heeft u ook een microfoon nodig. Wanneer u kiest voor Lion Facilitair B.V. weet u zeker dat u een complete geluidsinstallatie ontvangt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Neem vandaag nog contact op met de geluidstechnici en kom erachter welke installaties het meest geschikt zijn voor uw evenement. Online vraagt u eenvoudig een offerte aan. Dus voor de gehele verhuur rondom het geluid van uw evenement schakelt u deze specialist in.

Verhuur van podium, licht en geluid in Rotterdam en omgeving

Naast het verhuur van geluid installaties in de omgeving van Rotterdam, is een podium en licht ook onmisbaar. Gelukkig hoeft u hier niet een ander bedrijf voor in te schakelen, maar kunt u gewoon rekenen op Lion Facilitair B.V. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte. Wel zo fijn, toch? Is alles besproken? Dan zijn de technici op het afgesproken tijdstip en datum op de juiste locatie aanwezig. Daar mag u altijd op rekenen. Uiteraard komen zij de boel ook weer afbreken en opruimen. Oftewel, u wordt volledig ontzorgd.