Quad adventure
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel de hulp in van een boekhouder uit regio Nijmegen bij het doen van de administratie

Wilt u als ondernemer starten met een eigen bedrijf? Schakel dan de boekhouder uit regio Nijmegen in. Het starten van een eigen bedrijf is een leuke, maar ook spannende beslissing. Er komt veel op u af. Want hoe houdt u de administratie op een goede manier bij? U heeft een beginbalans nodig, maar hoe maakt u die? Welke rechtsvorm kiest u? Hoe stelt u een goed bedrijfsplan op? En welke verzekeringen heeft u nodig? Op al deze vlakken biedt Folio, de boekhouder uit de omgeving van Nijmegen hulp en advies. Maar hier stopt het niet mee. Niet alleen voor startende ondernemers, maar ook voor ervaren ondernemers biedt Folio hulp en advies. Schakel de hulp van de specialist in bij het doen van de administratie, maar ook bij bijvoorbeeld het invullen van de belastingaangifte.

Een breed pakket aan diensten bij dé boekhouder in de nabijheid van Nijmegen

Folio is de boekhouder voor zzp’ers en MKB’s. U vindt deze specialist in regio Nijmegen. Bij Folio kunt u terecht voor een breed pakket aan diensten op het gebied van advies, financiële administratie en belastingen. Zo adviseren de specialisten van deze toonaangevende boekhouder in de regio Nijmegen u graag wanneer u uw eigen bedrijf wilt opzetten. Ook krijgt u hulp bij het maken van een bedrijfsplan. Wanneer u al langere tijd een bedrijf heeft, helpen de experts u graag bij het invullen van uw inkomstenbelasting en het doen van de financiële administratie, zoals de loonadministratie. Heeft u moeite met het aanvragen van een financiële injectie zoals een subsidie? Ook hierbij helpen de veelzijdige experts u graag. 

Dé boekhouder in omgeving van Nijmegen voor kleine ondernemers

Als ondernemer op zoek naar een boekhouder in regio Nijmegen? Denk dan eens aan Folio. De specialisten van Folio bieden allerlei diensten aan voor kleinere bedrijven, instellingen en ZZP’ers. Deze diensten variëren van hulp bij administratie en op fiscaal gebied tot het geven van advies over het op een goede manier runnen van uw bedrijf. Deze experts verzorgen bijvoorbeeld uw jaarstukken en helpen u bij het doen van uw belastingaangifte, het doen van een financieringsaanvraag of het maken van kostprijsberekeningen. Folio is aangesloten bij NOAB, wat onder andere betekent dat zij oplossingsgericht te werk gaan. Ook is deze boekhouder in de regio Nijmegen gemakkelijk bereikbaar en staat deze altijd voor u klaar met fiscaal advies, accountancy, advocaatsdiensten en arbeidsdeskundigheid.