Quad adventure
Image default
Business

Autowrakverkopen.be – uw auto wrak verkopen

Een autowrak verkopen? Er is geen beter adres om dit te doen dan bij autowrakverkopen.be! Deze veiling website is speciaal voor het verkopen van een autowrak, en de garagisten die bieden op uw wagen zijn allen specialist op dit gebied. Daardoor ontvangt u hier altijd de beste prijs! Probeer het gratis en vrijblijvend zelf uit!

 

Autowrakverkopen.be is dé autoveiling als het gaat om een autowrak verkopen. De veiling duurt slechts 24 uur, en daarna wordt het hoogste bod naar u toegestuurd. U beslist of u de auto verkoopt of niet. Het bod is immers vrijblijvend. Zowel het aanmelden als het verkopen kost u niets. De veiling is namelijk van A tot Z gratis!

 

Uw wrak wordt bij u opgehaald, of op de locatie waar deze zich bevindt. U hoeft dus nergens naar toe. De koper komt naar u toe, en betaalt het afgesproken bod direct uit.

 

Blijf niet zitten met uw autowrak, want deze is meer geld waard dan u denkt. Wilt u weten hoeveel uw auto waard is? Meld hem dan gratis en vrijblijvend aan bij de veiling en laat meer dan 5000 autobedrijven een bod uitbrengen. Het hoogste bod wordt naar u doorgestuurd en u beslist of u het autowrak verkoopt of niet voor het bod. Ook verkopen kost niets!

 

Voor de ene persoon is een autowrak een wagen welke niet meer kan rijden vanwege een ongeval, en voor de ander betekent dit een wagen met een schade boven de 1000 euro. In alle gevallen kunt u gratis uw auto aanmelden bij de veiling. U ontvangt altijd een hoog bod waarvoor u direct kunt verkopen. De wagen wordt meteen opgehaald en u ontvangt direct het geld. Is er een technisch mankement zoals een gebroken distributieriem, een startprobleem, of bijvoorbeeld een versleten koppeling, ook dan bent u bij autowrakverkopen.be aan het juiste adres! Probeer het gratis uit.

 

Van camion tot personenwagen

Ieder voertuig kan en mag worden aangemeld. Of u nu een camionette heeft of een personenwagen. Alle merken zijn ook welkom. Van bekende merken zoals Renault, Citroën, Toyota, tot aan minder bekende merken zoals Dodge, Dacia of Lancia. Altijd de beste prijs!

 

Altijd aan een bedrijf verkopen

U verkoopt uw auto wrak niet aan een particulier maar altijd aan een erkend autobedrijf. Zo weet u zeker dat de koper op komt dagen, en dat u met echt geld betaald wordt. Geen risico’s dus.

 

Geen keuring nodig

Is uw keuring verlopen of had u een keuring voor verkoop willen doen? Niet nodig! Bij autowrakverkopen.be kunt u de wagen zonder keuring verkopen. Dit bepaard u geld en tijd.