Quad adventure
Image default
Business

De meerwaarde van een extra schoonmaakronde

Bacteriën worden vaak beschouwd als de boosdoeners binnenshuis. Nu het verspreide virus centraal staat, is de hygiëne essentieel geworden in het dagelijks leven. Echter zijn vele woningeigenaren zich niet bewust van de hoeveelheid bacteriën binnenshuis.

Bacteriën bevinden zich vaak ruimtes waar de temperatuur schommelt tussen de 10 °C en 40 °C. Hoe vochtiger de omgeving, hoe gunstiger dit is voor de bacteriën is om zich op te delen. Door de vermeerdering van de bacteriën niet direct aan te pakken, kan dit mogelijk gevolgen hebben op uw gezondheid. Om, tijdens de wekelijkse schoonmaak, de bekendste plekjes van de bacteriën te reinigen, hebben wij ze voor u op een rijtje gezet!

Keuken

De keuken wordt vaak bezocht door bacteriën, door de heerlijke producten. Zodra bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen of voedsel te bederven, is de kans groot dat de persoon een voedselvergiftiging op zal lopen. Hierdoor is het essentieel regelmatig de keuken aan te pakken met een desinfecterend schoonmaakmiddel.

Smartphone / Mobiel

Een smartphone wordt dagelijks gebruikt, waardoor de kans op aanwezige bacteriën groot is. Uit onderzoek is gebleken dat een smartphone circa 10 keer zoveel bacteriën bevatten dan een toiletbril. Een mobiel komt in aanraking met veel handen en objecten, zo wordt het product ook weleens meegenomen tijdens een toiletbezoek. Hierbij is het mogelijk dat er een e-coli, ook wel bekend als de poep-bacterie, op komt. Bij het doortrekken zullen meerdere bacteriën de rondte in vliegen, waarbij de bacteriën mogelijk op uw telefoon kunnen vallen.

Badkamer

Bacteriën vinden vaak hun plekje op warme, vochtige plekken. Hierbij is de badkamer de ideale ruimte waar zich, in het algemeen, ruim 780 duizend bacteriën bevinden per vierkante centimeter.

Wasmachine

Met de overeenkomende uitleg van de badkamer bevinden bacteriën zich ook graag in de wasmachine. De plek waar men denkt de hygiëne op orde te hebben, blijkt dit erg tegen te vallen. Wanneer de was langdurig in de wasmachine blijft na afloop, zien bacteriën dit als perfect moment om zich te verplaatsen naar uw kledij.

Toilet

De spoelkop, lichtknop en deurklink worden regelmatig aangeraakt door meerdere personen. In verband met het aanwezige e-coli bacterie is het belangrijk somtijds professionele schoonmaakmiddelen te gebruiken.

http://fayon.nl