Quad adventure
Image default
Business

Waarom iedereen wel eens de radio aan zou moeten zetten

Bijna dagelijks zet jij een podcast aan, luister naar recent uitgebrachte liedjes en kies je een afspeellijst met gouden oude nummers. Muziek speelt dan ook een belangrijke rol in jouw leven en het bespelen van muziekinstrumenten is één van je favoriete hobby’s. Voornamelijk maak jij muziek om tot rust te komen en even afgeleid te raken van de dagelijkse bezigheden, maar een mooie bijkomstigheid is dat deuntjes en nummers een positieve invloed hebben op de hersenen en fysieke gesteldheid. Zo is bewezen dat het luisteren en maken van muziek goed is voor het lange termijn geheugen, doordat het bepaalde hersengebieden aantast en de wisselwerking tussen de twee hersenhelften versterkt. Wordt het voor jou ook eens tijd om wat meer aandacht te besteden aan jouw gevoel voor ritme of luister jij nog te weinig naar je favoriete artiesten? Zet dan eens de internetradio aan!

Luisteren naar internetradio

Kan jij erg genieten van uiteenlopende artiesten en varieer jij regelmatig in je voorkeur voor een bepaald genre? Dan is internet radio luisteren écht iets voor jou! Door het radio luisteren op pc, telefoon of televisie is het mogelijk om altijd en overal beschikking te hebben tot je favoriete radiozenders en dus tot je favoriete nummers en genres. Zo is het mogelijk om naar Skyradio te luisteren voor de nieuwste ballads, kies je voor Q-Music voor de enige echte Top40 en kun je altijd veranderen naar Radio1. Dit is slechts een greep uit het gehele aanbod aan radiostations, dus aarzel vooral niet om een kijkje te nemen op de website van Radioluisteren.be om te achterhalen welke radiozender nu precies bij jou past.

Naar de website

Kan jij niet wachten om nieuwe radiostations te ontdekken? Ga dan naar Radioluisteren.be om direct naar je geliefde zangers of de grootste hits van de afgelopen eeuw te luisteren.

https://www.radioluisteren.be/