Quad adventure
Image default
Business

Beddengoed voor kleuters

 

Als je beddengoed voor kleuters en kinderen zoekt dan zit je bij ons aan het juiste adres. We bieden diverse dekbedovertrekken met vrolijke kleuren en patronen, maar ook hoeslakens om vuil te weren. En er zijn molton matrasbeschermers die een extra laag creëren om vocht en vuil tegen te houden. Voor al het kinderbedtextiel kan je daarom terecht bij Koalabedding. We hebben een groot aanbod qua kinderbeddengoed wat geschikt is voor dreumesen, kleuters, peuters en kinderen.

Ben je specifiek naar iets op zoek dan is er een grote kans dat je dat bij ons kunt krijgen. Zoek je dekbedden van een bepaalde afmeting? Of een hoeslaken dat precies past in een ledikantje? Kinderbeddengoed kan je in alle maten en vormen bij ons krijgen. We hebben zelfs ons eigen huismerk genaamd Nappiez voor natuurlijke dekentjes. Wil je meer weten? Kijk dan op onze webshop voor al het beddengoed voor kleuters, peuters, kinderen en dreumesen.

Dekbedovertrek met patroon

Een opgroeiende kleuter ontwikkelt steeds meer zijn of haar eigen voorkeuren. Een dekbedovertrek met patroon of opdruk van een held of een bekend figuur zijn daarom erg leuk voor groter wordende kinderen. Dergelijk kinderbeddengoed kan je bij Koalabedding in vele soorten en maten vinden. Er zijn bekende figuren zoals Batman en Robin voor de jongens en My Little Pony voor de meisjes. Ook zijn er neutrale opdrukken voor een kinderbed zoals een met sterren. De stof waaruit het bestaat is overigens een erg stevig type katoen en daarom geschikt als dekbedovertrek voor kinderen, peuters en kleuters.

Overig kinderbedtextiel

Voor al het overige beddengoed en kinderbedtextiel is Koalabedding de ideale keuze. Zo zijn er hoeslakens die passen op verschillende formaten van kinderbedden of ledikanten. En verder zijn er strandlakens voor buiten en er zijn fleece dekens voor in de winter wanneer een dekbed laag niet voldoende is. Dus voor dergelijk bedtextiel voor kleuters en kinderen kan je bij ons terecht.

 

https://www.koalabedding.nl/