Quad adventure
Image default
Business

Boerderij trouwlocatie Ermelo

Bent u op zoek naar de beste trouwlocatie? Vier dan uw huwelijk bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. Deze trouwlocatie Ermelo is de beste plek om elkaar het jawoord te geven en een flink feest te geven. Vier de mooiste dag van jullie leven samen met al jullie vrienden en familie op deze trouwlocatie in Ermelo.

Centraal gelegen

Hoeve Kindergoed in Ermelo is de beste locatie om al uw vrienden en familie erbij te hebben op deze bijzondere dag. Ermelo is centraal gelegen in het land en goed bereikbaar voor alle uithoeken van Nederland. Daarnaast heeft het een perfecte aansluiting voor het openbaar vervoer. Zo kan iedereen deze mooie dag samen met jullie meemaken.

Eigen inbreng

Hoeve Kindergoed denkt graag met u mee over het plannen van de dag. U heeft ruim de mogelijkheid voor eigen inbreng. Wilt u bijvoorbeeld zelf de catering regelen? Dan kan dat gewoon bij deze boerderij trouwlocatie in Ermelo. In overleg is er veel mogelijk om uw dag perfect te laten verlopen. Ook is er de mogelijkheid voor overnachting en is deze trouwlocatie kindvriendelijk. Wilt u meer weten over deze trouwlocatie Ermelo? Neem dan een kijkje op de website van Hoeve Kindergoed voor meer informatie. Ook kunt u telefonisch contact opnemen voor een bezoekje of het plannen van uw trouwfeest.