Quad adventure
Image default
Business

Consult voor haarimplantatie

 

Als u een consult wilt over haarimplantatie dan is Globalhair.nl de plaats waar u moet zijn. U kunt er spreken met een consulent in haartransplantaties. Deze kan u vertellen wat het verschil is tussen de FUT methode en de FUE methode van het implanteren van haren. In het eerste geval staat FUT voor Follicle Unit Transplant en in het tweede geval staat FUE voor Follicle Unit Extraction. In beide gevallen worden er grafts uit de hoofdhuid gehaald om te kunnen transplanteren naar een kaal wordende plaats op het hoofd.

Globalhair.nl kan u als consulent helpen met het vinden van een passende haarchirurg die ISHRS is gecertificeerd in een haarkliniek in Turkije, België of Nederland. Daar krijgt u hoge kwaliteit haarimplantatie met een PRP behandeling. Dat is een plasmabehandeling met PRP (platelet rich plasma) om pas geïmplanteerde haren te stimuleren in hun groei. Neem dus vlug contact op met een consultant van Global Hair en kies de Turkse haartransplantatie kliniek die het best bij u past.

Spreek een consulent

Door met een consulent van Globalhair.nl te spreken over haarimplantatie krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. Zo kan men u vertellen over de reis naar de haarkliniek in Turkije, zal u uitleg krijgen over de verschillen tussen de FUE techniek en de FUT techniek. En zal u geïnformeerd worden over waar u goedkoop een haartransplantatie kunt ontvangen. Ook zal een consultant u inlichten over de PRP plasmabehandeling en hoe dat in zijn werk gaat om uw haar weer vitaal te maken na een haarimplantatie.

Globalhair.nl

Ga naar Globalhair.nl voor als u informatie en een consult nodig hebt om een beslissing te maken over haartransplantatie. Als u bij een professionele haarimplantatie kliniek in Turkije, Nederland of België uw haaruitval wilt laten aanpakken dan kunnen onze consulenten u exact vertellen wat het kost, hoeveel grafts er zullen worden getransplanteerd en wat u zal moeten doen qua nazorg om een mooie haardos als resultaat te krijgen. Kies voor een consult van Global Hair en ontvang de FUT of de FUE haartransplantatie die uw haarverlies doet stoppen.