Quad adventure
Image default
Business

De Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u dozen krijgen in allerlei verschillende soorten en maten! Wij zijn de beste plek om kartonnen dozen te bestellen, en niet in de eerste plaats doordat we de grootste voorraad van heel Nederland en België hebben! In het assortiment hebben we meer dan 2500 formaten dozen liggen, deze liggen opgeslagen op wel meer dan 10.000 pallets in onze pakhuizen. Op deze manier zijn we in staat om op snelle wijze dozen te vinden waar onze klanten naar op zoek zijn, en deze zo snel mogelijk te verzamelen en op te sturen! Vervolgens leveren we de bestellingen aan plekken in heel Nederland en België. 

Kies voor de Dozenhal

Een van de voornaamste redenen om voor de Dozenhal te kiezen is dat onze service van uitstekende kwaliteit is. Het begint allemaal met het gemak waarmee u de dozen kunt uitkiezen van het gewenste materiaal en de gewenste afmetingen. Op onze website is het heel eenvoudig op te zoeken of we de dozen die u wilt op voorraad hebben. Zodra u uw keuze gemaakt heeft, gaan we snel aan de slag met een offerte. Die ontvangt u de volgende werkdag al. Daarna hoeft u enkel nog de offerte te ondertekenen, en deze naar ons op te sturen! De volgende dag wordt de hele bestelling meteen meegegeven aan ons eigen transport. Op deze manier weten we zeker dat alle dozen in goede staat op tijd bij u zullen aankomen. 

Kwaliteit en veel keuze

U ziet het, wanneer u in België voor de Dozenhal kiest kunt u niet alleen een uitstekende kwaliteit in service verwachten, maar ook heel veel keuze in de specificaties van de doos die u nodig heeft! Wilt u erg grote producten vervoeren? Dat kan met de container- of palletdozen van de Dozenhal! Heeft u juist ontzettend zware producten die normale dozen snel kapot zouden maken? Dan zijn onze tabaksdozen een uitstekende keuze voor u. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website, daar staat het allemaal. Bovendien is het altijd mogelijk om contact op te nemen om naar advies te vragen.