Quad adventure
Image default
Business

De voordelen van natuurlijke speeltoestellen op een rij

Ze passen helemaal in de tijd waarin we nu leven: natuurlijke speeltoestellen. Uiteraard wordt ook bij de ontwikkeling van deze moderne variant de speelwaarde niet uit het oog verloren. Maar daarnaast worden er tegenwoordig veel meer eisen aan de speeltoestellen gesteld. Zo is het tegenwoordig evengoed belangrijk dat een speeltoestel een natuurlijke look heeft en het een duurzaam product is.

Kwaliteit blijft het belangrijkste

Tegenwoordig worden de hoogwaardige natuurlijke speeltoestellen van een type hout gemaakt dat niet vergrijst. Dit betekent enerzijds dat de speeltoestellen mooi blijven en anderzijds dat het Robinia hout zijn kwaliteit behoud. Doordat vocht het hout niet kan binnendringen, splijt deze ook niet. Dit komt de veiligheid van de toestellen natuurlijk ook ten goede. Daarnaast blijven de natuurlijke speeltoestellen ook na jaren een lust voor het oog. De toestellen gaan simpelweg een stuk langer mee. 

Bij natuurlijk speeltoestellen meer nadruk op het uiterlijk

De naam zegt het eigenlijk al. De natuurlijke toestellen zijn niet alleen duurzaam, maar passen daarnaast erg goed in een mooie natuurlijke omgeving. Zo hebben de speeltoestellen vaak vormen die in de natuur teug te vinden zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bomen, takken, planten en rotsen. Tegenwoordig wordt aan dit aspect veel meer rekening gehouden. Dit resulteert in een rustgevend, harmonieus, chique en tegelijk modern beeld. 

Eindeloos variëren met natuurlijke speeltoestellen

Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt. Het is mogelijk een ware speeljungle aanleggen, met bijvoorbeeld één of meerdere kasteeltjes, bruggen, glijbanen, klimnetten, zandbakken en hobbelpaarden. Het ontwerp kun je complementeren met natuurpaden, waardoor de speelwereld één mooi geheel wordt. Maar uiteraard, is ook mogelijk om natuurlijke robinia speeltoestellen te  plaatsen