Quad adventure
Image default
Business

De werking en voordelen van het samenstellen van een eigen laptop

Het bezit van apparatuur is sterk toegenomen de afgelopen jaren. Mobieltjes, laptops en tablets; vrijwel elk kind lijkt ermee op te groeien in de huidige samenleving. Doordat de toestellen in hoge mate worden aangeschaft, lijkt de markt steeds rijker te worden aan de betreffende apparatuur. Hierdoor is het aanbod erg groot, waardoor de consument exact een apparaat naar keuze kunt aanschaffen.

Door het hoge aanbod zal het maken van de juiste keuze veel tijd vergen. Dit kan leiden tot een snelle aanschaf, waardoor de keuze achteraf niet de juiste blijkt te zijn. Om een verkeerde keuze te voorkomen en daarnaast niet teveel tijd kwijt te zijn aan het vinden van de ideale apparatuur, is het prettig het toestel zelf samen te stellen.

Werking

Een laptop samenstellen is tegenwoordig gemakkelijk te voltooien. Het traject begint bij het selecteren van een laptop naar wens, waarbij vervolgens keuzes kunnen worden gemaakt voor diverse componenten, denk aan de videokaarten, processoren, werkgeheugen, opslag als Harddisk of SSD, Bluetooth, accessoires en meer. Op deze manier heeft de consument zelf in de hand welk type en hoeveelheid opslag het ideaal is. Hierdoor is het mogelijk een unieke laptop samen te stellen, die voldoet aan de wensen van de consument.

Voordelen

Laptops worden gedurende intensieve handelingen vaak warm. Koelpasta helpt de laptops een verkoeling te geven, waarbij normaliter gesproken kan worden over een thermische geleidbaarheid van circa 4 W/mK. Een laptop op maat zal beschikken over koelpasta, waarvan de thermische geleidbaarheid neerkomt op 16 W/mK of hoger. Dit zal de toename in temperatuur verhelpen, aangezien de ventilatoren minder hard zullen draaien. Daarnaast is het met de graveermachine mogelijk een unieke toetsenbordindeling aan te bieden. Bovendien zal er, op het gebied van garantie, onderscheid worden gemaakt ten opzichte van de meeste laptopfabrikanten, waarbij de consument in de meeste gevallen slechts twee jaar garantie krijgt. Bij het samenstellen van een eigen  laptop wordt er een garantie van ruim 3 jaar gegeven. Ook zal de garantieafhandeling binnen 5 werkdagen plaatsvinden.  

http://laptopzelfsamenstellen.nl