Quad adventure
Image default
Business

Draadglas voordelen én voordelig

Wat is draadglas?
Draadglas is glas dat gewapend is en intern ijzeren draden bevat die meestal in de vorm van een raster in het glas zijn aangebracht. Er worden vijf hoofdsoorten bedraad glas onderscheiden. Namelijk bruteglas, Engels draadglas, spiegeldraadglas, figuurglas en glas met het model van een golfplaat.

De voordelen van draadglas
Welke voordelen heeft draadglas precies boven andere soorten glasmaterialen?
Bedraad gas is ten eerste moeilijk uit elkaar te halen, door de ijzeren bedrading die in het glas verweven is. Dat is natuurlijk lastig voor inbrekers, die het glas liever zo snel mogelijk kapot willen hebben. Bedraad glas beschermt, kortom, extra tegen inbraak. Daarnaast is bedraad glas een stuk veiliger dan gewoon glas. Als het glas uit elkaar valt door een breuk, houdt de bedrading de scherven van het glas bij elkaar. Hierdoor vliegen er niet overal splinters heen, waardoor de kans op verwondingen door scherven een stuk kleiner is dan bij regulier glas.

Bekijk nu het aanbod in onze webshop
Ben je geïnteresseerd in het zelf plaatsen van draadglas? Wil je sterk, bedraad glas op maat kopen, van topkwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs> Dan zit je helemaal goed bij ons. Bezoek nu snel vrijblijvend onze website www.glaskoning.nl. Bekijk de vele mogelijkheden die wij bieden en profiteer maximaal van onze aanbiedingen op het gebied van glasproducten en glasmaterialen.