Quad adventure
Image default
Business

Een eerste indruk met de telefoon

Het lijkt soms wel een stoornis van mensen. Sommige grijpen namelijk zo snel naar hun mobiele telefoon. We kunnen niet meer zonder. Wie dacht dat het alleen de jongere waren heeft het mis. Ook de ouderen maken actief gebruik van de smartphone. Dat is natuurlijk ook niet vreemd. De smartphone heeft zoveel functies dat het zonde zou zijn hem niet te gebruiken. Door de software updates worden de mogelijkheden met de smartphone groter en groter. In een tijd dat we altijd verbonden zijn met elkaar kunnen we dus niet zonder.

 

Vele hebben daarom verschillende applicaties toegevoegd op de telefoon voor nog meer functies. Veel van deze applicaties vallen onder categorie social media. Je kunt dan via verschillende kanalen in contact blijven met elkaar. Toch vinden velen het gebruik van social media minder persoonlijk, terwijl toch veel bedrijven erin zijn meegegaan.

 

Een eerste indruk is altijd maar een beetje onduidelijk als er via social media kanalen wordt gecommuniceerd. Dit is een belangrijke reden waarom consumenten vaak nog steeds het liefste telefonisch contact hebben. Je krijgt dan een veel betere indruk van de andere persoon met wie je aan het praten bent. Het maakt het veel persoonlijker.

 

Veel bedrijven richten zich zo op de social media kanalen dat de telefonische bereikbaarheid een beetje links blijft liggen. De eerst indruk is misschien niet zo goed voor de consument of de consument moet lang wachten voordat de telefoon überhaupt wordt door verbonden. Wachttijden, slechte indruk en gemiste oproepen kosten bedrijven duizenden euro’s per jaar.

 

Om deze grote groep van consumenten toch tevreden te kunnen houden wordt daarom aangeraden om de hele telefonische bereikbaarheid uit te besteden aan een antwoordservice of telefoonservice zoals Bizziphone. Je verbind de telefoon dan door naar iemand die gespecialiseerd is in het vak. De consument krijgt dus altijd een positieve en goede indruk terwijl de consument ook nooit hoeft te wachten. Het lijkt net alsof je een eigen telefoniste in dienst hebt.

https://www.bizziphone.com/