Quad adventure
Image default
Business

Een loonservice van CBBS

Een salarisservice hoe handig is dat? Alle administratie wordt voor jou bedrijf gedaan en zelf hoef je er niks meer voor te doen. Klinkt dit niet heel goed in de oren? Als ondernemer heb je het vaak druk omdat je met allemaal verschillende dingen bezig bent. En dan spreek ik vooral over de kleinere bedrijven, voor hun is het vaak te duur om apart nog iemand aan te nemen. Een salarisservice doet alles via een bepaalde salarissoftware. Hierdoor is alles makkelijk verwerkt en kan je online alles zelf opvragen.

CBBS is zo’n bedrijf die hier in gespecialiceerd is. Ze doen sinds 1960 voor meer dan 1500 ondernemers en accountants- en administratie kantoren in Nederland alle aspecten van personele dienstverlening. Ook hebben ze in die tijd en kennis opgebouwd over ongeveer 50 cao’s, hierdoor weten we alle afspraken en zijn ze direct op de hoogte van veranderingen. De klantenwaarde van CBBS zijn flexibel (ze denken graag met u mee en zorgen altijd voor een passende maatwerkoplossing), persoonlijk (ze geloven in persoonlijk contact met hun klanten) en gedegen (de kwaliteit van hun dienstverlening staat voorop). Er zijn verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. Zo is er voor ieder bedrijf een passend pakket voor de salarissen.

De werknemers zijn er ook erg blij mee, ze krijgen op tijd hun loon en er zitten geen fouten meer in. Hoe heerlijk is dat voor hun en ook voor jou. Ze kunnen online hun loonstrookjes zien en de jaaropgave komt hier ook op te staan. Zo hebben ze altijd inzicht over hun salaris. binnen 24 uur staat alles online en kan je alle informatie vinden die jij belangrijk bent. Ook hoef je niet meer bang te zijn voor de belastingdienst, want daar krijg je niks meer mee te maken. CBBS doet alles heel zorgvuldig en zorgt dat er geen fouten inzitten.

 

http://www.cbbs.nl