Quad adventure
Image default
Business

Een vaarbewijs behalen

Overweegt u al enige tijd om een vaarbewijs te behalen? Dan doet het u zeker goed om eens een bezoek te brengen aan De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur. Honderden cursisten gingen u al voor en hebben succesvol deel kunnen nemen aan de cursussen, om daarna te slagen voor het examen. Tijdens de lessen staat de combinatie van een grondige kennis van de theorie en de uitgebreide praktijkervaring op binnenwater en op zee centraal. U bent dan ook in alle gevallen verzekerd van een effectieve en persoonlijke kennisoverdracht.

 

Een vaarbewijs behalen voor Vaarbewijs I en II

Wilt u graag de wateren op gaan en kunnen varen met een waterscooter of boot die harder gaat dan 20 km/h? Dan is een vaarbewijs behalen van De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur een erg verstandige keuze. U kunt verschillende soorten cursussen volgen. Denk hierbij aan dagcursus Vaarbewijs 1 in 1 dag, een privéles of een avondcursus VB 2

 

Volg de groepslessen inclusief een boek

De groepslessen die worden gegeven bij De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur bedragen in totaal zes uur. U heeft natuurlijk ook de keuze om de uren op te delen in twee blokken van ieder drie uur. De kosten voor een vaarbewijs behalen. € 95 pp voor 5-8 personen, € 85,- pp voor 8-10 personen en € 75,- pp voor 10-15 personen. Wilt u meer weten over de lessen? Neem in dat geval gerust eens een keer contact op en ontdek de mogelijkheden die er allemaal zijn.