Quad adventure
Image default
Business

Gaashekwerk van De Wit Hekwerk, hoezo eigenlijk?

Een van de meest eenvoudige soorten hekwerken is het gaashekwerk. Het installeren van gaaswerk is relatief eenvoudig en tevens is dit soort schutting lang houdbaar. In dit artikel vindt u een aantal tips voor het installeren van het gaaswerk. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met het gaashekwerk? Dan kunt u de hulp van De Wit hekwerk wel gebruiken! De wit hekwerk is een deskundige professional die al 30 jaar actief is op het gebied van fabriceren en monteren van hekwerken. U kunt uw gaashekwerk met een gerust hart laten plaatsen door De Wit hekwerken.

Benodigdheden bij het plaatsen van het gaashekwerk.

Het plaatsen van gaashekwerk vraagt om de aanschaf van een aantal materialen. U heeft de volgende spullen nodig: palen en steunpalen, spandraad, binddraad, spanstaven waterpas, waterpasslang, draadtang, cement, grind, zand, truweel en een draadtang. Een flinke boel spullen dus. Als u een klein gaashekwerk plaatst is het vaak niet verstandig om deze gereedschappen allemaal aan te schaffen als u deze niet in huis heeft. In dit geval kunt u de montage beter overlaten aan een professionele partij zoals het eerdergenoemde De Wit hekwerken.

Voorbereiding

Het installeren van gaashekwerk vraagt om de nodige voorbereiding. Egaliseer de grond waar u het hekwerk wilt plaatsen. Markeer ook de plaatsen waar u de hoekpalen wilt plaatsen met een piketpaaltje. Span vervolgens even een koord tussen de piketpaaltjes die u heeft geplaatst. Nu kunt u veel gemakkelijker de positie bepalen van de tussenpalen. Doorgaans staan deze tussenpalen ongeveer 2 tot 2.5 meter van elkaar af.

Toch niet zelf klussen?

Is het plaatsen van gaashekwerk toch meer werk als u had gedacht? Dan kunt u voor montage van het hekwerk terecht bij De Wit hekwerken. Deze partij is al 30 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van gaashekwerken. Bij een samenwerking met De Wit hekwerken bent u gegarandeerd dat niemand over het gaashekwerk kan klimmen en dan het hekwerk keurig is afgewerkt.