Quad adventure
Image default
Business

Hoogglans tv meubels

Hippe, hoogglans tv-meubels van Spectral
Hoogglans meubels worden door de eeuwen heen beschouwd als het toppunt van luxe en extravagantie. Dat komt doordat deze modellen moeten voldoen aan strenge eisen, want door de hoogglans wordt elke oneffenheid zichtbaar. Daarom moet een geslaagd meubel perfect vlak zijn. Ook tegenwoordig zijn deze varianten hip en dus gewild. En dat is volkomen begrijpelijk, want ze zien er geweldig uit. Bij Spectral bereiken we het hoogglans-effect door toepassing van vlakglasplaten met een gekleurde achterkant. Dat glas is uiteraard van kiezelhard materiaal, zodat het niet krast als er glazen, mokken, vazen of fotolijstjes op worden gezet. Ook na jaren zien de hoogglans tv-meubels van Spectral er nog net zo hip en perfect uit.

Combineer hoogglans van uw tv-meubel met een kleur
De hoogglans uitstraling van het Spectral tv-meubel is er uiteraard in het zwart, wat associaties oproept met de prachtige, antieke Japanse lakkistjes, wonderen van Japans vakmanschap die in het Rijksmuseum zijn te bewonderen. Maar uiteraard kan een hoogglans uitvoering van een tv-meubel van Spectral ook worden uitgevoerd in met een andere kleur. Wat te denken van diep brandweerwagen rood, hemelsblauw, korenbloemblauw, limoengroen of jadegroen? De kleuren van Spectral omvatten het hele kleurengamma. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden alleen beperkt door uw fantasie en de bijpassend gekleurde accessoires die u al in uw bezit heeft.

Ontdek de veelzijdigheid van de tv-meubels van Spectral
Een hoogglans tv-meubel is voor velen het summum, maar u kunt elke zijde van uw tv-meubel, elke voorkant, bovenkant en zijkant naar eigen keuze configureren. Dat biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld de voorkant van uw tv-meubel een monochroom hoogglans uiterlijk te geven, de zijkanten in dezelfde kleur, maar dan in zijdeglans uit te laten voeren, en de bovenkant van extra duurzaam keramisch materiaal samen te stellen. Ontdek de veelzijdigheid van Spectral en bepaal zelf hoe uw Spectral tv-meubel eruit ziet.